wellness

Antrenor de wellness

wellness

Deci pot spune ca imi vine acru de la cat de mult am auzit pronuntandu-se termenul de „wellness” in acest an. Am cunostinte care tot posteazalucruri pe Facebook sau de asemenea tot pun hashtagul #wellness in postarile de pe Instagram. Moooor!

Pana la urma ce inseamna a fi antrenor de wellness sau terapeut mai bine zis? O asemenea persoana ajuta oamenii diferiti sa isi recastige sanatatea si conditia fizica prin introducerea unui plan de wellness in stilul lor de viata. O asemenea persoana cu un asemenea job formuleaza un plan de bunastare asupra mintii si corpului care poate duce la un stil de viata sanatos.

Un antrenor de wellness te ajuta sa lucrezi la:

  • Greutatea ta
  • Administrarea stresului
  • Nutritie
  • Fitness (forma fizica)
  • Schimbari legate de stilul de viata

Acest domeniu, de antrenament in wellness este relativ nou pe piata din Romania si din strainatate chiar, cu toate ca lucruri asemenea exista si in industria care ne cuprinde. De exemplu, un antrenor personal este acea persoana care te ajuta sa iti construiesti o personalitate mai buna, un mentor de intarire si de conditionare te asista si te ajuta daca esti atlet, un nutritionist  este pur si simplu responsabil de dezvoltarea unui regim bun alimentar si a unei diete bune pentru stilul tau de viata si asa mai departe.

Un mentor de wellness, pe de alta parte, ajuta oamenii sa isi dezvolte niste obisnuinte sanatoase si sa-si recastige rezistenta si puterea. Acesta este responsabil pentru dezvoltarea unui plan sanatos si de wellness pentru clientii sai. Daca ai deja un plan stabilit, aceasta persoana te va ajuta sa te tii de el si sa ai grija de tine.

Acest personaj trebuie sa comunice cu antrenorii fizici, cu medicii si cu alte personaje din sistemul de sanatate, sa discute despre afectiuni si semne de boala si despre programe de reabilitare cu clientii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *