Te intrebi unde poti alege un implant de par? Citeste si acest articol despre Dr. Felix Hair Implant

implant par dr felix

Podoaba capilara este cea care ne face unici si care ne deosebeste unii de altii in cadrul societatii. De aceea, atunci cand parul incepe sa sufere modificari sau chiar sa cada, acest lucru se traduce printr-un impact nu doar la nivel fizic, ci si emotional.

Lipsa parului afecteaza femeile si barbatii deopotriva si poate sa contribuie in mod semnificativ la scaderea increderii in sine. In plus, persoanele ce se confrunta cu lipsa parului tind sa se rusineze rapid, ascunzandu-se sub diferite accesorii de tipul palariilor, caciulilor sau a esarfelor.

Oricare ar fi cauza lipsei parului, trebuie sa stii faptul ca exista solutii moderne prin care sa revii la aspectul de odinioara, iar una dintre acestea este implantul de par. Acesta trebuie efectuat la o clinica specializata in acest domeniu, precum este clinica Dr. Felix Hair Implant. Descopera in continuare mai multe despre serviciile de care poti beneficia in cadrul acestei clinici.

Implantul de par te poate scapa de aspectul inestetic

Dupa cum a fost mentionat si in randurile anterioare, implantul de par te afecteaza indiferent daca esti femeie sau barbat. Principalul motiv de ingrijorare este parerea oamenilor din jur, insa de acum nu trebuie sa te mai preocupe acest aspect intrucat la clinica Dr. Felix Hair Implant vei beneficia de un implant modern de par, realizat cu ajutorul unei tehnici avansate, mai precis tehnica Q-FUE. Citeste si acest articol despre motivele pentru care merita sa alegi un implant realizat la aceasta clinica.

Aceasta tehnica este rezultatul a zeci de ani de studiu aprofundat a medicilor specialisti si implica implantarea manuala a firelor de par, sub anestezia locala a scalpului. Intr-adevar, acest procedeu dureaza putin mai mult, insa rezultatul final uimitor merita toata asteptarea. In cadrul acestei proceduri, medicii acorda o atentie sporita pentru ca rezultatul sa fie unul uimitor.

Optand pentru aceasta tehnica, vei avea parte de rezultatele asteptate, o recuperare rapida si fara dureri. De asemenea, nu vei intampina cicatrici inestetice sau alt fel de leziuni neplacute. Totodata, aspectul final pe care il vei obtine va fi unul 100% natural si iti va intrece propriile asteptari.

Servicii de implantare a parului pentru toate nevoile

Trecand mai departe, atunci cand aud de implant de par, oamenii se gandesc la podoaba capilara, insa aceasta nu este singura situatie care necesita o astfel de procedura. Spre exemplu, barbatii pot fi complexati din cauza ca nu au o barba deasa, pe cand femeile se simt stanjenite de sprancenele subtiri. Pentru asemenea cazuri exista rezolvare tot la clinica Dr. Felix Hair Implant, care asigura pacientilor sai toata gama de servicii de implantare a firelor de par.

Prin urmare, parul are o mare importanta pentru fiecare persoana, iar atunci cand acesta se confrunta cu modificari, trebuie sa stii ca exista solutii de tipul implantului de par. Acceseaza pagina oficiala pentru detalii suplimentare si obtine acum o consultatie online pentru a vedea daca ai nevoie sau nu de o astfel de procedura.

Contact: client@drfelix.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *