Zvonuri noi despre Nokia X Android

Nokia_X_Leak_nowhereelse.jpg

Mult asteptatul insa neanuntatul Nokia X, cunoscut si sub numele de Nokia Normandy, smartphone cu android, este din nou pe prima pagina, de data aceasta cu un raport in care se vorbeste despre faptul ca va fi lansat in Martie in India, in seria Asha.

Reportul de la GoAndroid citeaza un sef al Nokia India, nedezvaluindu-i numele. Acesta confirma faptul ca mult asteptatul telefon cu dual-SIM va fi lansat in India in Martie.

Zvonurile numeroase referitoare la prima aparitie a unui smartphone Nokia cu android sunt cam greu de crezut, mai alaes odata cu achizitia Nokia de catre Microsoft. De ce ar accepta ei sa ofera un smartphone cu un sistem competitiv de operare.

Saptamana trecuta au aparut si imagini cu Nokia X care scot la iveala liniile de design. No Where Else a postat trei imagini cu presupusul Nokia X. Deasemenea, tot saptamana trecuta un nou zvon aparuse in legatura cu numarul modelului si anume RM-980. Din pacate, zvonul nu a cuprins nici un detaliu despre dispozitiv insa a adus cu el o imagine a Nokia X cu un wallpaper Nexus.

Un magazin online vietnamez spune ca are toate datele referitoare la noul Nokia X. Aici includem un ecran de 4 inch cu TFT Display si o rezolutie de 480×854 pixeli. Deasemenea, spun ei, smartphone-ul va fi dotat cu un procesor dual-core de 1Ghz, o camera de 5 mega pixeli, suport de card micro SD si sistem de operare Android 4.4 KitKat.

Tot ei spun ca Nokia X va aparea pe piata in varianta Dual SIM. Din punct de vedere al conectivitatii, telefonul ofera 3G, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, EDGE, AGPS si este echipat cu hub micro-USB.

Alte specificatii includ stocare interna de 4GB si Adreno 302 GPU. Site-ul vietnamez spune ca Nokia X va avea incorporat servicii Google cum ar fi Google Play store, Google Search, Google now, Google Maps, Calendar si YouTube.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *