Zvonuri despre lansarea noului iPhone

iPhone 6 three models concept by Federico CiccareseLa nici 6 luni de la lansarea uimitorului iPhone 5s, o multime de zvonuri despre iPhone 6 au inceput sa circule in mediul online international. Va fi mai mare sau va pastra aceleasi marimi? Va avea anumite aplicatii cu care sa iasa in evidenta?

Nici una din aceste intrebari nu isi va gasi raspunsul pana in Iunie sau Septembrie cand Tim Cook, oficial Apple va urca pe scena. Totusi, nu suntem chiar atat de rabdatori astfel incat am adunat toate zvonurile despre noul iPhone.

Surpriza… probabil va fi numit iPhone 6

Nu stim cat va putea Apple sa tot adauge un numar celui mai nou model de iPhone lansat. A renuntat in cazul iPad-urilor dupa doua modele si a decis sa adauge cuvantul Air, dorind sa arat cat de subtire si de luminoasa este noua tableta. In functie de specificatiile si marimile urmatorului iPhone, am putea la fel de bine sa vedem iPhone Air, iPhone 6C sau iPhone Mini.

Ecranul iPhone 6 va fi facut din safir!

Iata una din cele mai nebune teorii construite in jurul iPhone 6. Ecranul va fi relizat din safir, material mai rezistent decat orice sticla de pe piata la acest moment. Nu este chiar atat de imposibil pe cat ar putea parea. Aproape acum un an, GT Advanced, care are acum un contract important cu Apple, a prezentat modul in care sfirul ar putea face ecranele smartphone-urilor indestructibile.

Adaugarea incarcarii solare la acest ecran indestructibil

Urmeaza incarcarea solara pe care am vazut-o demonstrata la CES 2014. Cu toate ca 3M si SunPartner au anuntat ca un astfel de ecran nu va fi disponibil pana in 2015, Matt Margolis de la Seeking Alpha crede ca un astfel de ecran cu incarcare solara este construit in Arizona.

De asemenea, sunt zvonuri care vorbesc despre doua noi modele de iPhone 6, unul de 4.7 inch si celalalt de 5.5 inch.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *