Ziua infiintarii de PFA in domeniul Advertising

Pentru ca de curand am absolvit doua cursuri atat in domeniul advertising, cat si in domeniul webdesign, m-am hotarat sa imi infiintez un PFA, cu aceste domenii de activitate. Defapt si de drept, inainte sa ma apuc de aceste cursuri am zis ca imi infiintez pfa, dar sa trecem peste asta. Media la aceste cursuri au fost de 9 : 85 in domeniu Advertising si 8 :73 in Webdesign. Sunt multumit de rezultate, mai putin pentru webdesign pentru ca se putea mult mai mult, macar peste 9, mai ales ca eu cunosc acest domeniu. Acum 2 zile, am reusit sa ajung la registrul comertului, cu toate actele, inclusiv diplome, copy xerox si alte documente necesare infiintarii de pfa. Daca doriti, va voi scrie separat si un tutorial/pasii pentru infiintarea unui PFA. Datorita unei doamne dragute de acolo, am finalizat toate actele in doar o jumatate de ora. In jur de 300-400 de lei am platit acolo + stampila, care nu am reusit sa o iau, asta o voi lua maine, pentru ca nu au reusit sa faca si stampila, fiind ca astazi au reusit sa se elibereze CUI, dar stampila nu. Timpul pentru asta a fost de doar o zi, adica luni am completat documentele, iar miercuri le-am si luat, bine daca stam si ne gandim sunt 2 zile la mijloc dar in fine.

Astazi, ajuns acasa, am vrut si eu sa trag certificatul de inregistrare la xerox, dar mi-am dat seama ca nu mai am tus la imprimanta. De aceea, m-am hotarat sa caut un magazin de reincarcare cartuse, pentru a-mi rezolva problema, mai ales ca voi avea nevoie de asta in cel mai scurt timp, tinand cont ca voi avea propria firma sau afacere cum doriti sa o luati imi va trebui asta. Totusi, vorbeam si cu un prieten despre asa zisa stampila, si imi explica cam despre ce este vorba, si imi spunea ca imi va trebui niste tus. Nu am inteles eu prea bine, dar mi-am luat mai mult tus pentru a face totul asa cum trebuie.

Doresc sa imi fac si un fax, dar nu stiu exact daca o sa imi fac, pentru ca mi-am dat seama ca preturile sunt destul de mari, si nu as vrea sa ma arunc din prima. Totusi cred ca un numar de telefon de tip fix, cred ca o sa imi iau, un abonament cu totul chiar. Sunt multumit de ceea ce am reusit sa fac, mai ales tinand cont de varsta mea. Lucrez in domeniul online de atata timp, si am hotarat si eu sa ma apuc de lucrul asta legal, pentru ca acord intr-un fel mai multa siguranta, si lumea de asta are nevoie, fiind ca sunt foarte multi tzepari care vor sa insele si sa faca pe desteptii. De aceea am hotarat sa imi fac si eu un PFA, ca sa dau mai multa siguranta in ceea ce vi face de-a lungul timpului. Doresc sa fac treaba calumea, interesul meu sunt clientii fideli, nu pretul mare la servicii cum de altfel toata lumea este nebuna.

Cam atat pentru astazi, va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa ne urmariti blog-ul, pentru ca vom publica foarte multe articole pe mai multe teme.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *