Ziua de ieri destul de spectaculoasa

Ieri am avut o zi de-a dreptul incredibila, si nici nu stiu de unde sa incep. Mi-a venit o idee incredibila, de a incepe o retea de blog-uri si fara sa mai stau pe ganduri mi-am pus in practica toate gandurile. Proiectul este in stadiu de pornire, insa cu putin ajutorul voi face exact ce imi doresc si ce am planuit. Am pornit cu un singur blog si iata ca am ajuns sa imi achizitionez foarte multe blog-uri si acum ma consider in masura de a porni blog-uri de la O, si sa le promovez mult mai usor fata de cum se putea.

Am gasit o tema pe site-ul Costinel si vreau sa spun ca m-am indragostit de ea, si am facut tot posibilul ca sa o am, lucru de care am si obtinut intr-un final. Promovarea vreau sa o fac in primul rand printr-un continut unic, bineinteles facut in fiecare zi, dupa care incep cu inscrierea in directoare, comentarii dofollow, advertoriale si tot tacamul cum este vorba aia. Bineinteles trebuie ca sa imi fac un plan stabil, nu pot incepe chiar asa peste noapte promovarea. Tot ce trebuie sa fac este sa imi pun planul in actiune, si in functie de toate chestiile astea pot porni promovarea, iar la urmatorul update imedait pot face exact ce trebuie, asta in functie de perioada cand google update va sosi.

Chestia asta nu este foarte usoara cum mai toata lumea crede, trebuie avuta grija si pornita exact cand se poate, nu putem incepe chestia asta peste noapte fara bani sau cu nu stiu ce chestie, trebuie avuta in vedere o anumita investitie si ceva stabil, pentru ca ajungem la un moment dat cand nu mai putem sa facem nimic, daca nu ne axam exact in momentul in care trebuie sa venim.

Multumiri site-ului http://www.costinel.info/ , pentru tema oferita. Va multumesc !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *