Ziua de examen auto

Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe blog-ul meu personal Madalin. Astazi am avut o zi de-a dreptul incredibila, sau mai bine zis stresanta, pentru ca am avut prima mea testare teoretica pentru examenul auto, categoria B. Trezit de la ora 5 jumatate, de iubita mea, pentru ca am tendinta ca in momentul in care imi pun ceasul sa sune, sa ii dau amanare cel putin o ora, asa am hotarat de acum in colo, sa ii spun iubitei mele sa ma trezeasca, pentru ca face ea in asa fel, si nu ma mai lasa sa dorm, si astfel economisesc si eu timp, si bineinteles bani. Am stat si am invatat pana la ora 9 jumatate, dupa care am plecat in oras sa fac toate chestiile pentru examen.

Am coborat in statie, dupa care m-am indreptat catre ” Trezorerie ” . Am intrebat acolo pe la nu stiu cate ghisee, insa nimeni nu stia unde sa ma duc. Intr-un final am aflat ca din cele 3-4 cozi care erau acolo, era defapt doar un singur ghiseu, insa oamenii s-au grupat toti in 3-4 cozi. Am rezolvat cu asta, dupa aproximativ o jumatate de ora, dupa care am plecat la primarie, am luat timbrul, si am ajuns la politie, pentru a elibera cazierul ( pentru a doua oara ) . Am stat aici cam o ora, dupa care m-am dus sa astept sa imi fac pozele pentru permis. Acolo, de-a dreptul inspaimantator, cred ca erau cel putin 30 de persoane la rand, si doamna de acolo, se misca in reluare. Dupa aproximativ 2-3 ore, am reusit si eu sa intru in sala de examen. Acolo nu era decat o persoana in sala de examen, care dadea examenul, si asa zisul politist. I-am dat dosarul, m-a scris el acolo, mi-a dat un cod, dupa care am trecut la calculator. Am zis wow, cand am vazut ca monitoarele sunt performante si cu touchscreen, nici macar nu stiam sa umblu de ele. Am scanat un cod, unde erau trecute toate datele mele, si m-am apucat de examen.

Am finalizat testul cu calificativul ” Admis „, am sunat-o prima data pe iubita mea, care din pacate nu mi-a raspuns, dupa care parintii, instructorul si toti m-am felicitat. Intr-un final a raspuns cu iubita mea, ne-am vazut in oras, si ne-am gandit amandoi sa sarbatorim reusita mea. Ne-am gandit la un ceas, dar preturile erau foarte mari, pentru bugetul nostru, asa ca am ajuns acasa si am inceput sa cautam online.

Am dat de aceasta categorie si vreau sa spun ca recomand ceasurile Orient de la Crystalglamour, pentru ca intr-un final am reusit sa aleg si eu un ceas, si in acest moment ma bucur de el. Am gasit un ceas la 490 lei, reducere de la 600 de lei, si imediat am dat si comanda de el. Este vorba despre acest produs de care ma bucur in acest moment si sunt foarte bucuros ca am reusit sa il am.

Recomand aceste ceasuri, pentru ca fata de alte ceasuri, care am dat foarte multi bani, calitatea lor sunt foarte buna si pretul nu este chiar atat de piperat ca celelalte.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *