Ziua de 09.08.2013 o trec in calendar direct

De ce ? Pai simplu… a fost cam cea mai de cacao zi a mea. Numai probleme, si inca”cum”. Deja imi este si frica sa ma mai gandesc. De la certuri cu persoana iubita, pana la certuri cu familia, si probleme cu plantutele mele, care este o noua investitie de-a mea, pe care nu pot sa o spun acum.
Vreau sa spun pe langa una alta, ca am o vecina langa mine, care ma enerveaza la culme. Un alt vecin in acest moment are muzica la maxim, si nu o deranjeaza :)), dar cand am dat-o eu, a zis ca suna la politie. Dar si eu am facut-o putin de cacao, pentru ca a venit la mine la poarta, dupa toate amenintarile si mi-a spus.
– Cosmin, da muzica aia mai incet te rog frumos…
– Te rog frumos ? Pai daca spuneati asa de la inceput, o opream, imediat acum chiar o opresc…
Si bineinteles ca toti vecinii se uitau la noi, si spuneau ” Uite ma a potolit-o pe nebuna :)) ” .

Probabil suna putin penibil, ca stau si vorbesc in simboluri, insa pare destul de funny pentru mine, sa imi exprim ce simt in momentul asta.
Astazi mi-am luat alveolele cu planute, si am zis ca fac si eu o treaba. Le-am pus in sera, si le-am lasat acolo cam o ora. Cand am venit, toate erau picate, de care au fost impuscate in cap direct. Wow… le-am scos imediat, le-am dat cu o solutie speciala, si imediat m-am pus pe treaba. In acest moment, este aproape de ora 00:00, si cam peste 70% si-au cam revenit, insa sunt curios maine dimineata cum vor fi.

Este foarte rau sa ai o zi de tot rasul, si sa ai probleme intr-una. Nu prea mi se intampla des, dar si cand se intampla asta, nu mai vreau nimic. Cand se intampla astea, deobicei aleg sa ma retrag si sa stau singur, sa nu bag pe nimeni in seama, ca sa fie totul ok. Asa am si facut, dar a inceput sa vina ala cu galagie, celalat cu figuri, si mi-am cam iesit putin din pepeni.

Ce sa mai zic, daca stau si spun exact toata istoria pe ziua de astazi, deja cred ca scriu o poveste, gen fabula :)). Noapte buna dragi cititori, va invit in continuare sa ma urmariti, pentru ca voi veni in fiecare zi cu articole amuzante, personale si nu numai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *