fiji

Wi-Fi pe Muntele Fiji

fijiIn societatea in care traim, cei mai multi oameni isi doresc sa scape din lumea stresului cotidian, si organizeaza o iesire la aer liber. Isi pun bocancii in picioare si ghiozdanul in spate si se duc la munte, de exemplu, unde se rup cu totul de realitate. Se deconecteaza cu totul de viata urbana, de problemele de la locul de munca si de lumea online, unde apar tot timpul noi scandaluri.

Asa ar arata o iesire perfecta- oamenii nu isi doresc sa aiba distrageri, ci vor sa savureze momentele de libertate. Pana in prezent asa se descrie iesirea. Dar, daca iti doresti sa cuceresti Muntele Fiji, muntele simbol al Japoniei, vei descoperi ca ai acces Wi-Fi gratis.

Asadar, alpinistii sau amatorii care sunt pasionati de munte, au acces la 72 de ore de Wi-Fi pe munte. Aceasta este o incercare a japonezilor de a promova turismul in zona, si se pare ca Internetul Wi-Fi poate oferi ajutor alpinistilor, folosind GPS-ul si pot face fotografii uimitoare in momentul in care se catara publicandu-le pe retelele de socializare.

Mai exista zone indepartate cu Wi-Fi?

Este ultimul dintr-o serie de locuri mai neobisnuite care ofera acces gratis Wi-Fi. Un reporter al Washington Post declara ca „o multime de locuri indepartate ofera Wi-Fi, de la Polul Nord la Everest. Wi-Fi este disponibil chiar si la Polul Sud”, scrie acesta, cu toate ca acolo sunt disponibile numai opt ore de Internet din cauza dependentei de sateliti.

Oamenii nu trebuie sa isi mai faca griji ca nu pot raspunde la un mail daca sunt pe muntele Fuji. Cu toate acestea, se pare ca accesul la Internet nu va fi disponibil peste tot. Wi-Fi este oferit de o companie de telefonie japoneza iar accesul la Internet gratis va fi disponibil numai pe perioada verii, desi existenta acestui lucru nu se stie daca va trece de vara anului 2015.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *