Vizita in Suceava si alte zone din apropiere

Bine v-am gasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu personal. Pentru ca in ultima perioada am decis sa iau blog-ul la purificat si sa adaug continut zilic, in articolul de astazi, am ales sa va prezint o mica intamplare, petrecuta cu ai mei la munte, pentru ca mi-a placut foarte mult.

Nici nu se facuse bine ora 6 dimineata, ca noi am si pornit la drum si am inceput sa ne gandim unde sa plecam exact, la munte, si am inceput sa cautam pe internet. Ne-am ales puctul de reper, Moldova, si zonele din jurul Sucevei. Prima grija a fost sa gasim un Hotel suceava , pentru ca asta este problema principala, nu putem sa stam in masina, si sa dormim aici, pentru ca ajungem la un moment dat sa nu mai stim nimic de noi, sa ne doara toate alea indiferent de situatie. Am ales un hotel foarte luxos, la bani foarte putini, am facut plinut si am plecat la drum.

Am avut un drum linistit, fara probleme, si am ajuns cu bine acolo, unde ne-a asteptat o surpriza. O fata care se mai ocupa pe acolo, cu schimbatul paturilor, si chestii de genul, mi-a cam furat privirea, si am inceput sa vorbesc cu ea, pana cand am ajuns sa vorbim in fiecare zi. Acest lucru nu este tocmai ok, pentru ca nu era o femeie foarte cuminte din cate am vazut-o eu pe ea, insa cu ajutorul ei, am inceput sa vizitam locuri despre care nu stiam nimic : manastiri, muzee, Cheile Bicazului, si multe alte lucruri care ne-am marcat. A fost o experienta unica si am ramas cu o amitire multumita acelei fete, destul de frumoase care mi-a furat privirea.

Ne-am distrat, dar cel mai mult vreau sa spun ca ne-am relaxat, pentru ca acasa ne astepta un lucru cu totul interesant, un somn foarte lung, pentru ca eram totusi obositi de atata drum. Totul a fost perfect si vreau sa mai mergem.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *