Vizita in Bucuresti cu clasa, dar si singur

Acum multi ani, fiind doar un pusti, am plecat impreuna cu diriginta mea,  in Bucuresti pentru a vizita mai multe muzee, gradina zoologica si multe altele. Imi amintesc ca nu prea am fost atat de incantat, tinand cont ca eu mai fusesem la acele muzee de multe ori si eram deja obisnuit ( cred ca am fost in total de vreo 5 ori, lucru care pe mine m-a iritat complet ).

Bucuresti-ul pot spune ca este destul de aglomerat, totusi nu este chiar asa cum vorbeste lumea. Si la mine in oras este la fel la orele de varf , cand lumea iese de la munca. Ce este drept inainte nu era chiar asa de aglomerat, insa acum a inceput sa fie sub orice critica. Trebuie sa vina politistii sa dirijeze ca te uiti la masini care mai de care cum se baga in fata si se blocheaza unii pe altii. Nici unul nu este mai prost, toti vor sa fie in fata, dar nici unul nu te lasa.

Cand am fost prima data in Bucuresti am fost foarte incantat, pentru ca ma gandeam ca o sa il vad pe presedinte, ca o sa vorbesc cu fotbalisti ( minte de copil bineinteles, pentru ca asta eram atunci ), si o sa ma distrez la maxim. Deplasarea pana acolo pentru mine a fost foarte lunga, mai ales ca am mers cu trenul, dar cand am ajuns acolo nu am stiut unde sa ma cazez, asa ca am inceput sa intreb lumea de cazare  gara de  nord . Poate ca era putin absurd intrebarea mea , insa am gasit undeva unde am putut sa petrec o noapte de conform maxim, si la un pret care nu ma asteptam, tinand cont ca este in capitala. Mai auzi tiganii cum zic am fost la capitala sau pe cei care mai vand pe acolo.

Romania este o tara frumoasa, care stie sa faca multe, insa cum se spune noi nu stim sa o coordonam. Nu sunt de acord cu toti care spun ca suntem condusi de nu stiu ce, daca sti si tu sa furi ca ei fara sa te prinda cineva, poti deveni cel mai bun.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *