stailer

Vești bune pentru cei din Pitești! Stailer este prezent și aici!

Platforma de programări online la saloanele de hair and beauty, pe numele său Stailer, este acum disponibilă și pentru piteșteni. În decurs de aproximativ un an Stailer a surprins destul de mult, devenind ca Mister Popularitate. De la 5 orașe disponibile acum platforma s-a extins la 16. Oamenii au înțeles cât de mult aveau nevoie de Stailer în viața lor. Prin intermediul platformei femeile și bărbații pot găsi saloanele din oraș care să-i primească atunci când își doresc ei. Deci nu mai există niciun compromis.

Ai o nuntă la ora 18? De ce să-ți faci programare la un salon pe la ora 14, pentru că numai asta ai găsit după îndelungi conversații telefonice? Până ajungi la nuntă coafura și make-up-ul nu mai arată ca atunci când ai ieșit din salon.

Stailer a ajuns si in Pitesti pentru a ajuta oamenii să meargă mai ușor la salon, dar și pentru a le descoperi, fiindcă platforma este ca un fel de radar. Bineînțeles, pe Stailer regăsești cam tot ce-ți dorești în materie de hair and beauty. Să vedem mai jos ce avantaje mai ai.

Oricine poate utiliza platforma, complet gratuit

Acesta este printre motivele principale pentru care popularitatea sa a crescut atât de rapid. Ai posibilitatea de a te programa din browser, accesând stailer.ro sau poți chiar să-ți instalezi aplicația dedicată, din Google Play sau App Store, fiindu-ți mai la îndemână. Așadar, după numai câteva filtre selectate pe platformă primești lista cu saloane de coafura in Pitesti și te programezi într-un timp util, nici prea devreme, nici prea târziu.

Pe browser nu ești condiționat de crearea unui cont, poți face programări nelimitate câte vrei și așa, însă trebuie mereu să finalizezi rezervările introducând datele tale personale. Ca să scapi de acest aspect, crearea contului va fi soluția ideală. În plus, în cont gestionezi mai rapid programările în agenda virtuală, vezi unde trebuie să mergi, pe unde ai fost, poți chiar și seta remindere de tip sms, ce te atenționează din timp când trebuie să ajung la următoarea programare. Pe aplicație trebuie să îți creezi cont sau să te loghezi cu pagina de Facebook. Durează mai puțin de un minut și accesezi mai ușor platforma.

Alte avantaje Stailer

Te poți programa oricând îți dorești, fiindcă nu mai depinzi de programul de deschidere a saloanelor. Tu doar intri pe platformă, rezervi și a doua zi te prezinți la salon. Economisești timp și energie, fiindcă nu mai trebuie să dai un telefon sau să cauți în disperare pe Google un salon care să te primească. Stailer face asta pentru tine. În plus, nici măcar nu mai trebuie să anunți stiliștii când nu mai poți ajunge din orice motiv, simțindu-te stânjenit. Pur și simplu anulezi online cu doar câteva click-uri. Fă-o totuși în timp util pentru a găsi alt utilizator Stailer locul disponibil.

După ce setezi filtrele, adică orașul din care ești, genul, serviciul, data și ora platforma îți afișează doar saloanele unde te poți programa. Totul este transparent pe Stailer așa că poți alege unde să mergi în funcție de poze ale locației, recenzii, prețuri, durata unui serviciu, locația salonului.

Descoperă mai multe accesând stailer.ro sau scrie la support@stailer.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *