insule

Vacanta in insulele Greciei

insuleGrecia este o tara formidabila prin definitie. Daca traiesti pe acest pamant si iti place sa calatoresti la nesfarsit, atunci a trece Grecia pe lista destinatiilor tale de vacanta ar trebui sa fie o prioritate. O serie de insule grecesti te pot face sa iti pierzi mintile in mod pozitiv si sa te gandesti la relaxare si la timp petrecut cu cap.

Paros

Aceasta insula se afla in zona centrala a Marii Egee. Principala trasatura a acesteia este marmura alba fina care se regaseste aici pe insula. Insula din Grecia dispune de foarte multe plaje de-a lungul tarmurilor sale. Intinderile de nisip si aleile frumos pietruite se adauga cu toatele la sarmul general al insulei Paros. Locul este cea mai frumoasa destinatie de vacanta din Grecia cu toate ca nu este pentru oricine, fiind linistit si dispunand de o atmosfera relaxanta total. Aceasta este de asemenea una dintre putine zone care incearca si reusesc sa isi mentina plajele in cea mai bunan curatenie si ordine.

Angistri

Aceasta este o mica insula greceasca care se afla printre grupul de insule Saronic. Se poate ajunge foarte simplu la ea cu barca ce este numita „Taxi pe apa”. Angistri demonstreaza ca este o locatie ideala daca esti in cautare de liniste si de pace. Daca planuiesti sa ajungi intr-o zona in care sa lenevesti toata ziua, asta include statul pe plajele de aur si bronzul aramiu pe care il poti obtine facand asta. Angistri este o zona foarte frumoasa si potrivita pentru lumea serena pentru ca are prea putin a face cu viata de noapte si cu alte asemenea activitati.

Aceste doua insule grecesti sunt doar cateva dintre zonele frumoase din Grecia si deja numai citind sau vazand poze cu locatii din acestea poti sa te transferi intr-o alta lume. Daca iti place plaja si soarele, bronzul si marea, atunci nu trebuie sa ratezi insulele Greciei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *