Update-urile de google si platforma blogger

Update-urile de google si platforma blogger un ultima perioada pe mine unul m-a dezamagit total. Pentru mine cei de la google nu mai reprezinta un renume, o firma serioasa, pentru ca mi-a dovedit ca nu sunt in stare sa aduca si ei un algoritm stabil, sa protezeze internetul de site-urile virusate, ilegale si nu numai. Ce vreau sa spun este ca au aparut tot felul de nebunii de la google cu google panda, google pinguin si nu mai stiu cate, in afara faptul ca pun niste denumiri de cacao, pe mine unul in ultimii ani google m-a lasat fara cuvinte.

Nu inteleg de ce au fost nevoie de atatea nimicuri, pentru ca site-urile o duceau bine, si orice s-ar intampla, ele reuseau ca sa faca treaba calumea. Acum ca au venit ei cu nu stiu cate magarii, deja noi nici nu mai stim cum sa promovam site-urile.

Experti in seo, au devenit niste amatori, pentru ca nici nu mai stiu ce sa faca sa fie promovat un site. Eu daca as fi in locul celor de la google, nu as fi introdus aceste sisteme, pentru ca nu sunt necesare. sincer sa fiu dupa parerea mea, poate ei au alt sistem, insa pe noi webmasteri nu ne avantajeaza deloc, chiar ne duc in jos, si toate investitiile noastre se duc, ramanand fara pic de economii.

O alta nebunie care ma enerveaza pur si simplu, si am scris peste 20 de articole pe tema asta il reprezinta Blogger de la google. Wow cate erori poate sa apara in codurile lor de cacao html. M-au lasat lat, nici nu mai stiu ce sa le zic, orice as incerca sa scriu in articole, nici macar un om de la google sa imi lase un comentariu nimic, ei nici macar nu ne baga in seama.

Sa ai tu firma google ? o platforma cu o tema default peste 150 de erori ? Mama, deci chiar nu mai stiu ce sa zic. De ce cei de la wordpress au 5-10 erori, si o firma cum este google sa aiba peste 100 de erori ? Nici nu mai stiu ce sa zic, chiar sunt foarte dezamagit, si cat as incerca sa repar acele erori, parca repari una, si apare alta. E ca o dacie 1310, care o repari si se tot strica cate una-alta.

Ca si platforma, prefer wordpress-ul, pentru ca nu m-a dezamagit niciodata, pe cand blogger m-a dezamagit groaznic. Pe un site wordpress am luat pr 1, pr 2 din prima, pe cand pe blogger a ramas pr 0, cu toate ca avea indexarile articolelor la zi. As dori daca sunt webmasteri cititori pe acest blog https://www.madalin.info/ sa comenteze aici, si sa incercam sa dezbatem aceasta problema, pentru ca nu este posibil sa fim atat dedezavantajati, sa ne bagam toate economiile intr-un site, si sa ne trezim peste cateva luni, nici macar poate nu ne-am recuperat investitia, ca s-a dus tot site-ul si din 10000 de backlink-uri mai avem 500, cum am patit eu de altfel, si nu inteleg ce s-a intamplat.

Astept comentariile voastre.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *