Unde preturi mai mici pentru locuinte ?

Pentru ca stateam cu prietena mea astazi si ne gandeam cum sa facem ca sa locuim si noi impreuna, am inceput sa cautam pe internet modalitati prin care sa ne achizitionam si noi o casa, o locuinta, dar mi-am dat seama ca preturile sunt de-a dreptul astronomice, si daca nu vom gasi ceva calumea si la bani mai putini, vom fi nevoiti sa stam in gazda o perioada. Doamne fereste, mai bine stam la mine acasa decat sa stam in gazda.

Lumea are o mare problema atunci cand vine vorba despre locuinte. Nu inteleg de ce lumea prefera sa bage si sa puna in pret atat de mare pentru o locuinta, pe care nu o va putea vinde niciodata. Preturile pentru locuinte au crescut astronomic, iar criza preturilor este foarte resimtita. Daca stam putin si ne gandim eu as fi de parere ca nu este nevoie de asa ceva, si trebuie sa facem ceva in situatia asta.

De aceea cautand pe internet am dat de Ansambluri rezidentiale Zona de Sud in zona de SUD – dezvoltator: SUD Imobiliar Expert in care am reusit sa gasesc locuinte la preturi mult mai bune decat am gasit pe internet.Oameni buni, eu sincer sa fiu nu va inteleg, de ce preturile astea atat de mari, de ce sa nu fie mai multe firme de genul Sud Imobiliar Expert, care ofera preturi mult mai bune decat oricare vanzator, chiar si persoana fizica ? Noi avem impresia ca gata ne imbogatim daca vindem o locuinta, dar nu stim ca exista sansa de a nu o vinde niciodata ? Ma gandesc in viitor sa ma apuc de o investitie care se refera la locuinte, insa asta voi face doar in momentul in care voi da de multi bani, si sa zic asa voi avea posibilitatea sa imi risc niste bani in plus, pe care efectiv ii pot dubla fara prea mari probleme.

Atunci cand vorbim despre preturi mai mici la locuinte, noi nu ne gandim decat la confort. Adica, daca dam preturi mai mici, automat zona trebuie sa fie nasoala, confortul sa fie jalnic si nu mai stiu ce chestie. Iata ca treburile nu mai sunt chiar asa, si trebuie sa gandim putin in spre realitate. Eu acum vreau ca sa ma apuc de o afacere si de aceea am nevoie de o zona cu mai multe birouri. Am cautat pe internet Inchirieri de birouri in Bucuresti si fara prea mari eforturi, am gasit iar Imobiliar Expert, care m-a surprins a doua oara, cu preturile foarte mici. Este un mare avantaj tinand cont ca sunt multe firme care se ocupa de partea asta, iar preturile le ofera un mare avantaj daca stim unde sa punem punctul pe I.

Tinand cont ca sunt din Bucuresti va recomand sa cititi si articolul : Cetăţenii din sectorul 4 îşi pot plăti taxele şi impozitele până pe 23 decembrie. Atat pentru astazi va multumesc pentru atentie !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *