Un blog simplu pentru toti

Bine v-am gasit dragi cititori pe blog-ul meu madalin.info. Astazi am avut o zi destul de stresanta, din multe puncte de vedere. Nici nu m-am trezit bine ca treburile mele au si inceput. Asa este, sunt o persoana ocupata, dar imi si place ceea ce fac, si o fac cu drag, niciodata nu am spus ca nu mai vreau sa fac asta, sau ca m-am saturat. Dupa ce am petrecut o ora degeaba asteptand, pentru ca a intervenit o problema in prima mea intalnire, nu prea mi-a placut asaca m-am relaxat putin. Nu prea  este felul meu sa fac asta, niciodata nu imi place sa pierd timpul, efectiv stau si imi vin idei noi si nu pot sa ma relaxez, sa stau degeaba, mereu imi gasesc ceva de lucru.

Dupa ce am finalizat o parte dintre treburi, am ajuns acasa, m-am dus rapid la registrul comertului unde nu am reusit decat sa imi rezerv numele. Chestia sta in felul urmator, pentru infiintarea unui pfa, voi scrie un articol pe blog-ul http://www.val33ntyn.info/, si va invit cu caldura sa accesati acest blog, pentru ca am articole de calitate foarte buna si aici scriu cel mai mult, de unde si promovarea lui care este mult mai buna.

Nu este usor sa fi blogger sau sa lucrezi cum lucrez eu si vreau sa fac o afacere in asta, si anume in domeniu de publicitate. Imi place ceea ce fac si mereu vreau sa fac in asa fel incat sa produc mai multi bani. Ma tem de ziua in care vor iesi foarte multi bani si nu prea voi mai avea ce mai face cu banii, insa pana acolo, mai trebuie sa fac multi pasi si multi bani daca pot sa ii spun asa.

Blog-ul meu Val33ntyn, este unul dintre blog-urile mele preferate, in care scriu cu drag, si imi place sa scriu pentru cititorii mei, in special ca stiu ca imi citesc articolele si imi lasa comentarii foarte bune. Un alt proiect al meu, se refera si la Sonorizari, daca sunt printre voi si oameni care imi citesc blog-ul Val33ntyn, o sa va dati seama ca in articolul Noul meu proiect pentru o firma de sonorizare se pot gasi multe informatii din multe puncte de vedere. Imi place sa produc bani, dar fac in asa fel incat sa muncesc din ce in ce mai putin si sa castig cati mai multi bani. Asta este visul oricarei persoane la urma urmei insa este aproape imposibil sa castigi banii visati daca nu tu muncesti. Eu nu as avea incredere sa las pe cineva ca sa imi faca treaba mea, pentru ca am mai patit asta si nu fac treaba asa cum trebuie.

Ce as mai putea sa va spun, este ca va astept si pe celelalte blog-uri ale mele, pentru ca este foarte ok ca sa fac eu in asa fel, ca sa va multumesc pe voi, dar pentru asta am nevoiesi de voi, pentru ca daca voi nu comentati si nu imi accesati blog-ul nu mai are nici un rost. Va multumesc pentru atentie ! Cosmin va scrie…

 

1 thought on “Un blog simplu pentru toti”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *