Ultimele pregatiri de casa noua: ce tipuri de corpuri de iluminat sa aleg

Pana la punctul final cand pot spune ca sunt in casa noua mai am cativa pasi de urmat. Ajung in cele din urma la ceea ce inseamna nevoia de a alege corpurile de iluminat. Stiu, tine de gusturi si daca restul casei este deja pusa la punct cam stiu ce stil sa aleg. Dar ti se cere mai mult de atat. Spre exemplu ce tip de bec sa alegi este de asemenea ce te intereseaza.

led

Am cautat corpuri de iluminat MagicLed pentru ca gasisem, in marea de optiuni, becuri led si cele mai bune preturi. Spre exemplu din ceea ce am vazut pe piata becurile de 15W de la MagicLed au chiar cel mai bun raport calitate-pret. Ca si corpuri de iluminat dispun de o lista lunga de optiuni din care ai de ales. Spre exemplu sunt panouri, minipanouri; in timp ce puterea unora este doar echivalenta cu puterea unui bec de 80 de W si partea lor de design, ca si forma este interesanta si atragatoare.

Din cate m-am interesant despre ei am descoperit ca sunt cei care comercializeaza „regele becurilor led”. Si este convenabil sa mergi pe aceasta cale avand in vedere ca tehnologia led este moderna si mult masi avantajoasa, chiar si ca pret. Daca tot mi-am aranjat casa in stil modern zic sa continui la fel si sa fac ca si corpurile de iluminat sa fie parte din aceasta poveste. In fine, ii gasesti pe site cu toate informatiile necesare si cu optiunile pe care le au insa mai interesant este sa mergi la showroom. Pentru cei care locuiesc in Bucuresti sector 1, B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35,  la parter; pune GPS-ul si te va duce exact unde trebuie.

minipanou-led
minipanou-led

Pentru cei care nu stiu corpurile de iluminat cu becuri led sunt cele rezistente, care emana caldura fara fluctuatii. In plus sunt rezistente pe termen lung si nu au acel efect de caldura ce se emana ca urmare a folosirii. Tehnologia led este alegerea mea pentru corpurile de iluminat de casa noua!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *