ieseanul

Trucuri pentru blog-ul Ieseanu.eu

Blogul in sine este o activitate care a captat atentia majora a celor din mass media, fiind o forma online de comunicare si de relationare cu publicul larg. Ieseanul.eu este un blog care permite actualizarea internautilor cu cele mai multe articole cu si despre viata mondena, cu ceea ce inseamna curiozitati, stiri online, tehnologie, frumusete, finante sau relatii de familie si cuplu.

Tonul blogului este foarte important pentru a construi propria relatie cu mediul celor din exteriorul textelor. Content writerii sunt in casa lor web atunci cand intocmesc si redacteaza texte pentru a-i pune la curent pe utilizatori cu cele mai recente informatii din mediul real si online. Vocea si tonalitatea pe care le inspira blogul Ieseanul.eu nu reprezinta doar vocea regiunii din Moldova, ci este vocea celor ce vor sa auda si sa citeasca informatii, este o voce cu perspectiva si cu o importanta remarcabila.

Cu o constructie relativ simpla, blogul Ieseanul este accesibil pentru fiecare categorie de populatie, de la tineri scolari, adolescenti, adulti si chiar bunici. Ce este mai simplu este modul facil prin care poti sa regasesti un articol pe acest blog. In stanga paginii ai un mic dreptunghi insotit de cuvantul Cautare, ceea ce inseamna ca un anume cuvant care te intereseaza poate filtra informatiile regasite in articole.

Arhivele recente iti permit sa cauti un articol in functie de luna si de an. Desi blogul are o viata mica, este un copil de doar un an si jumatate, este foarte bogat in informatii utile. In cazul in care un prieten a citit un articol recent pe acest blog, atunci cu usurinta poti sa accesezi subramura acestui blog „Articole recente” pentru a selecta informatia care te preocupa.

Obtinerea atentiei blogului ieseanul.eu inseamna un public tinta, inseamna limba romana si inseamna noi elemente pe care cititorii si le doresc sa le regaseasca in articole. Modul simplu al blogului si maniera in care articolele sunt acceptate de utilizatori spune ca fanii citesc pentru a se conecta cu autorul textului.  Citirea blogului ieseanul.eu este o activitate care se face cu sens si pe indelete.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *