Trucuri din bucatarie pentru igiena

Cand nu ai o situatie care sa te fericeasca trebuie sa te descurci cum se poate. Asa ca atunci cand vine vorba de nevoia de igiena in bucatarie trebuie sa gasesti un substitut pentru asta. Ce te faci cand nu ai detergent la indemana? Iata o lista a lucrurilor cu care poti inlocui detergentul:

  1. Nu te-ai fi gandit pana acum insa castravetele este cel care iti poate da stralucire, pentru vase de orice fel, inox de asemenea. Si daca mai ai si nevoie sa stergi urmele de creioane de pe pereti se pare ca acestea se pot indeparta la fel de usor cu ajutorul unui castravete.
  2. Grasimea arsa de pe gratare de orice fel si chiar si de pe tigaile de tip grill se indeparteaza foarte usor cu ajutorul unei cepe. Aciditatea sa face ca vasele sa se curete foarte usor.
  3. Vasele din cupru au nevoie se pare de stralucire, redata cu ajutorul rosiilor. Aciditatea acestora se pare ca va curata ceea ce nu trebuie sa faci mai ales ca implica efort de frecare.
  4. Si coaja de banana se poate dovedi a fi utila. In special aceasta ofera stralucire, te poti baza pe ea sa stilizezi argintaria. Si daca tot ai la indemana aceasta sursa ai putea oricand sa lustruiesti pantofii, sa stergi frunzele florilor si nu in ultimul rand tine de hrana pentru plante.
  5. Zgaraieturile de pe mobila din bucatarie o vor face sa arate prea uzata. Asa ca foloseste nuca pentru a acoperi aceste mici detalii ce par a fi imperfectiuni. Nu ai cum sa strici ceva mai cu seama cand uleiurile din nuca actioneaza asupra zonei cu pricina. La acelasi capitol de mobila se pare ca este si ceaiul. Pur si simplu folosit pe post de solutie ofera stralucire si curata acele pete de la paharele uitate pe masa.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *