promovare afacere

Trucuri de promovare a afacerii

Posteaza reclame gratis despre ofertele tale de servicii si de produse pe Craiglist. Site-ul acesta include de asemenea un link pentru cei care sunt interesati in a-ti da e-mailuri si a te contacta. Continutul bine creat te va face sa te distingi in mod definitiv de celelalte afaceri din domeniu.

Copy Hackers si Copyblogger asigura resurse gratis pentru ca cei care se aboneaza la listele lor de contacte; aceste instrumente  demonstreaza felul in care ar trebui sa creezi propuneri unice de vanzare, sa scrii continuturi web eficiente si sa convertesti vizitatorii de pe site in cumparatori curenti. Poti gasi de asemenea de ajutor si orice alta informatie de pe blogurile lor.

Vorba din gura in gura este si poate fi cea mai buna forma de publicitate. Poti raspandi de asemenea vorba despre noua ta afacere si prin intermediul:

  • Vista Print si Club Flyers sunt companii care iti vor permite sa printezi pana la 250 de carti de vizita gratis si poti chiar folosi unul dintre sabloanele lor online pentru a-ti proiecta chematica. Poti de asemenea crea flyere pentru a le amplasa in cadrul micilor afaceri si a bisericilor sau pe anumite aviziere.
  • Demonstratiile sau workshop-urile gratis pentru indivizi sau grupuri din comunitatea ta locala pentru a-ti promova produsele si serviciile.
  • Evenimente de networking in cadrul Camerei de Comert locale.

Relatia de marketing este de asemenea foarte benefica atunci cand initiezi o noua afacere si iti poate rapid creste expunerea fara nici un ban. Tocmai pentru a incorpora aceasta strategie, trebuie sa localizezi vanzatorii stabili care te pot ajuta sa iti promovezi si sa iti vinzi produsele si serviciile.

Ca un stimulent pentru vanzator, acestia vor castiga si ei cate un mic comision sau procent din fiecare articolvandut in cadrul locatiei lor. De exemplu, daca vinzi oja de unghii  si convingi un spa sa iti sustina si promoveze produsele pe o anumita intelegere, acesta din urma va primi  un anumit procentaj din ceea ce vei vinde tu acolo.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *