iluminare led

Trucuri de iluminare in exterior

iluminare led

Cum ar fi sa te poti bucura de frumusetea spatiului exterior al locuintei tale pe o noapte intunecata? Becurile si alte corpuri de iluminat cu LED sunt ideale pentru iluminarea in exterior, pentru ca sunt durabile si economisesc foarte mult curent. Mai multe categorii de produse si corpuri cu leduri poti gasi pe Led4You.ro Online ca sa te documentezi pentru viitoarele amenajari ale gradinii sau ale terasei tale.

Ledurile ieri si azi

Variantele timpurii de leduri emiteau doar o lumina rosie la o intensitate scazuta, insa in zilele noastre  becurile cu led sunt disponibile in diferite variante de culori si de intensitati de iluminare.

In prezent, de asemenea, ledurile sunt folosite pentru diferite scopuri. Acestea sunt foarte populare  pentru eficacitatea si pentru rezistenta lor in timp. Un alt avantaj al ledurilor este consumul scazut de energie electrica, ceea ce duce si la economisirea de bani.

Un sistem perfect de iluminat este o trasatura de baza a amenajarii spatiului exterior. Corpurile de iluminat ar trebui sa fie bine amplasate asa cum necesita zona ce trebuie sa fie luminata. Poti alege sa ai lumina  intr-o anumita zona, o anumita planta sau un anumit element de decor din gradina sau terasa ta.

Iluminare cu led pentru exteriorul locuintei

Iluminarea generalizata este potrivita pentru  organizarea de petreceri pe timp de noapte  si pentru alte evenimente mai mult sau mai putin speciale. Aceasta este de asemenea potrivita si pentru  descurajarea intrusilor si a animalelor nocturne. In zilele noastre, iluminarea in exterior nu este restrictionata  de cerintele de amenajare a spatiului exterior.

Este foarte simplu sa instalezi corpuri de iluminat de tip led in cadrul terasei, balconului, gradinii sau curtii tale, folosindu-te mai ales de kiturile de instalare pentru incepatori a corpurilor de iluminat. Poti face acest lucru si de unul singur, pe cont propriu, potrivit cu nevoile si dorintele tale.

Idei de iluminare cu led

Luminile de tip led sunt atat de potrivite pentru iluminarea spatiului exterior. Tot ceea ce ai nevoie este putina inspiratie pentru a planifica efectele de lumina pe care le doresti pentru peisajul din afara casei tale. Te poti inspira de asemenea  din reviste si de pe site-uri web pentru mai multe si mai bune idei de decor in cadrul spatiului din afara locuintei.

  • Intocmeste o mica schita a locuintei, a curtii interioare, a balconului, a terasei si a gradinii tale. Asigura-te ca vei include  caile de aces, scarile, intrarile, parcarea, copacii, aranjamentele florale, ornamentele de gradina si alte trasaturi importante ale exteriorului locuintei.
  • Ledurile de tip spot sunt grozave pentru  iluminarea si evdientierea unui anumit copac, a unui ornament de gradina sau a unor flori. Acest efect poate fi obtinut de asemenea prin instalarea de lumini pe copac care pot crea un efect mai dramatic.

Oricum ai face si oricum ai dori, exista mereu o alternativa de a folosi iluminarea cu led pentru spatiul exterior.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *