Trimite mail-uri folosind Aweber

Importance of email marketingDesi WordPress vine cu o optiune proprie care cu ajutorul unor plugin-uri iti permite sa trimiti newsletter-e abonatilor, sunt mai multe motive pentru care ar trebui sa folosesti un serviciu separat. In primul rand, WordPress se bazeaza pe o functie PHP mail. Astfel, mail-urile trimise asa, au mare sanse sa ajunga direct in folderul spam al abonatilor tai.

In al doilea rand, adresa ip pe care ai site-ul tau ar putea sa fie deja marcate drept spam. Astfel, toate mail-urile trimise de pe acea adresa, vor ajunge in spam.

Nu in ultimul rand, vei pierde foarte mult timp configurand campanii, timp pe care ai putea sa-l folosesti pentru a crea si mai mult continut pe site-ul tau.

Din acest motiv, serviciile profesionale de creare si trimitere de newsletter-e catre abonati, sunt mult mai bune. Unul din cele mai folosite astfel de servicii este Aweber.

Aweber iti permite sa creezi cu usurinta newsletter-e si sa le trimiti abonatilor. Are instrumente usor de folosit, instrumente ce te vor ajuta sa creezi un mail superb in doar cateva secunde.

Daca alegi sa folosesti serviciul WordPress, vei pierde foarte mult timp si deasemenea, nu vei avea la dispozitie toate datele pretioase pe care ti le poate oferi Aweber.

Aici ai statusuri, analize si rapoarte complexe despre campaniile tale. Poti sa vezi orice, de la cate persoane au deschis mail-ul tal la cate mail-uri au ajuns in SPAM. Toate aceste date te vor ajuta foarte mult in crearea newsletter-ului perfect si in rezolvarea oricare probleme.

Pentru cei care cred ca economisesc bani:

Doar incercati sa creati un newsletter competent folosind un plugin wordpress si vedeti cat de mult va ia. Calculati apoi si vedeti daca timpul vostru costa mai putin decat abonamentul lunar la Aweber. Categoric, iti vei da seama ca pur si simplu, un serviciu profesionist isi merita toti banii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *