bioportal.ro

Tratamente naturiste cu miere de manuka

Multe persoane se folosesc de mierea naturala pentru a face fata diferitelor probleme de sanatate, insa nu stiu despre beneficiile pe care le aduce aceasta in vietile noastre. De exemplu, mierea de manuka cu umf mai mare de 20 este un puternic antibiotic natural. Un asemenea produs naturist se regaseste si in magazinul online de alimente si produse eco Bioportal.

Mierea de manuka, printre altele, este un tip special de miere produs numai in Noua Zeelanda, insa este importat in toata lumea; in Romania putand fi comandat de pe site-ul de naturiste bioportal.ro. Acest gen de produs s-a descoperit a fi foarte diferit fata de alte tipuri de miere, de vreme ce proprietatile sale de vindecare sunt cu mult mai mari decat cele ale mierii obisnuite. Acest lucru se datoreaza prezentei unui alt ingredient, in afara de peroxidul de hidrogen, care este regasit in toate celelalte tipuri de dulceturi de flori.

De vreme ce nu a putut fi descoperit care anume este acest element esential gustului si puterii mierii, a fost numit „Unique Manuka Factor” (UMF). Principala diferenta dintre aceasta miere de manuka si mierea naturala obisnuita consta in faptul ca cea din urma este folosita doar in cazul remediilor facute acasa, in timp ce primul tip este utilizat si recomandat si de catre medici.

Bioportal ofera produse eco pentru tratamente naturiste

Pe langa mierea de manuka, atat de apreciata in lumea medicinii si a tratamentelor naturiste de toate felurile, si produsele cu propolis de la Bioportal pot ajuta foarte mult in lupta impotriva racelilor si a gripei, cu care ne confruntam mai ales in aceasta perioada. Extractele de propolis sunt benefice, mai ales sub forma de spray fara alcool, ca antibiotic natural pentru stoparea virusilor si pentru imunizarea organismului.

Datorita proprietatilor anti-bacteriene si anti-virale, mierea de manuka ajuta la eliminarea infectiilor care apar in cazul ranilor deschise si astfel ajuta la vindecarea acestora intr-un mod mai rapid. Cercetatorii au descoperit faptul ca aceasta miere buna este grozava si pentru tratarea anumitor probleme ale pielii inclusiv acneea, pielea uscata, abcesele si cicatricile. Aplicarea de miere ca tratament naturist asupra zonelor afectate se spune ca ar fi o solutie optima pentru tratarea problemelor si leziunilor.

Astfel ca, mierea de manuka, extractele de propolis, dar si alte tipuri de produse naturiste de la Bioportal.ro sunt esentiale in vindecare si in recuperarea de pe urma unor probleme sacaitoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *