transformari actori

Transformari la Hollywood

transformari actoriCand vine vorba despre a se pregati de un anumit rol, unii actori fac tot posibilul sa intre in rol inca din timp, sa traiasca ca personajele lor si sa isi insuseasca caracteristicile acestora. Cateodata, este nevoie de transformari mari pentru a ajunge cine iti doresti pentru un rol. Uneori, iti doresti tu asta foarte tare, alta data esti obligat de producatori, de regizori si de scenariu in sine. Trebuie sa te tunzi scurt daca esti femeie (sau chiar sa te razi in cap), trebuie sa te ingrasi, sa slabesti, sa-ti lasi barba, mustata si perciuni, sa slabesti foarte mult sau sa mergi la sala pentru a pune pachete de muschi pe tine.

Chris Pratt

Transformarea incredibila a lui Chris Pratt pentru rolul sau din Guardians of the Galaxy, i-a lasat pe toti masca. Si pentru un motiv foarte bun: actorul care in mod normal era grasut si nu prea mergea la sala, a trebuit sa inceapa o dieta stricta, sa se detoxifieze, sa inceapa sa meraga la sala in mod regulat si acum arata foarte tare cu un erou supergalactiv. Adica foarte bine si de vis.

Christian Bale

Atunci cand vine vorba despre transformari dramatice pentru filme, nu este simplu sa il intreci pe actorul Christian Bale. In anul 2004, infatisarea actorului britanic in thrillerul psihologib The Machinist era aproape scheletala. In mod normal bine facut si intretinut la sala, actorul a inceput o cura de slabire pentru a juca roul masinistului insomniac Trevor Reznick. Mai mult de atat, la cateva luni dupa, Bale a trebuit sa puna toata greutatea scazuta inapoi si mai mult inca de masa musculara, pentru a juca pe supereroul Bruce Wayne in filmul Batman Begins.

Robert De Niro

Nu ai putea sa ii contesti dedicarea sau seriozitatea cu care isi ia Robert De Niro rolurile din filmele in care joaca. Uite, spre exemplu, atunci cand l-a jucat pe boxerul Jake Lamotta in Raging Bull, a trebuit sa castige masa musculara. A facut box si a participat la meciuri de acest gen.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *