Topul celor mai proaste job-uri

Te si simti deja prea obosit sa incepi sa muncesti dupa sarbatori. Atat de multe zile libere, cu distractie si presarate cu linistea si faptul ca uiti ce se mai intampla la serviciu sunt aspecte care te fac mai mult decat trist in momentul in care te intorci. Nu degeaba exista depresia si in astfel de cazuri, categorizata ca fiind una din clasa celor care trece mai repede.

Daca tu consideri ca iti este greu sa te apuci de munca nu stiu ce ar spune altii. Exista atat de multe si de diverse tipuri de job-uri incat nu se prea explica de ce unii aleg o cale…mai putin placuta. In orice caz, motivare baneasca ar putea fi si in unele cazuri una deloc de neglijat. Iata un top al celor mai neobisnuite meserii:

  • Degustator nu de mancare normala si umana ci de mancare canina. Exista acele persoane care trebuie sa se asigure ca reteta a fost respectata intocmai insa dincolo de ingrediente ca exista si acel gust divin care incanta animalele. Ciudat nu-i asa?
  • Tehnicianul de igiena este cel care trebuie sa curete o zona dupa ce a avut loc o crima sau orice tip de accident soldat, voit sau nu, cu victime. Cu alte cuvinte este personajul care curata sangele si totul de la locul faptelor. Total ciudat si parca si amenitator pentru linistea cuiva!
  • Surprinzator fata de ceea ce cred unii, sa prezinti la teleshopping nu este un job de vis. Unii cred ca a mima atat de mult entuziasmul ce se leaga de asta tine de un aspect obositor al unei meserii ce nu aduce prea multe satisfactii.
  • Si sa fii degustator de cafea nu este prea usor de vreme ce implica sa sorbi cafele insa nu sa le inghiti si sa alegi sortimentul corect, concentratia de asemenea. Sa ne imaginam ca totul se scuipa pe urma…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *