Tipul de parfum spune totul despre tine

In functie de tipul de parfum pe care il preferi ajungi si sa te definesti altfel. Sau cel putin e altfel decat credeai despre tine. Exista o vasta tipologie asadar tinand cont de asta iata ce spune parfumul despre fiecare:

  1. Parfumul floral este dedicatia celor care iubesc natura, dar si luxul. Sunt cei sofisticati care prefera oricand sa fie pe stilul romantic spre exemplu. Spre exemplu astfel de persoane au o placere deosebita pentru ceea ce inseamna bijuteriile stralucitoare, cele luxoase si lucioase, care atrag vizual prin incarcatura. Sunt de asemenea persoane care se definesc prin a fi un sprijin ideal pentru parinti, familie, copii, prieteni.
  2. Cat despre parfumul cu aroma de ocean se spune ca defineste grupul de persoane loiale si cu incredere de sine. Emotionali si cu dorinta de libertate oricand si oricat astfel de persoane sunt de regula barbati caci mai degraba in tipologia lor ca si preferinte se regaseste acest tip de parfum.
  3. Senzualitate la cote maxime pentru cei care iubesc stilul oriental. Se pare ca pentru cei care adora iasomia, mandarina, cedru si asa mai departe, note exotice impulsivitatea este ceea ce pune un mare accent in modul in care se desfasoara ei. De asemenea sunt precum leii in apararea sentimentelor si intereselor lor.

Desigur, pare ca un parfum a pus deja o eticheta pe tine. Ce-i drept exista variatii in toate si asta pentru ca un parfum spre exemplu isi schimba notele pe masura ce se absoarbe in piele. Se schimba PH-ul, se schimba mirosul in sine asa ca te poti defini in cele din urma si prin ceea ce inseamna combinatiile de parfumuri. In orice caz, un astfel de top al preferintelor este ceea ce defineste in linii mari preferintele de gust ale barbatilor si femeilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *