teste e-istet

Teste online pentru scolari

Ai un copil in ciclul scolar I-IV si iti doresti ca acesta sa se foloseasca cat mai bine de calculatorul personal pentru a-si petrece timpul liber, dar si pentru a invata cat mai multe necesare pentru activitatile sale curiculare? Tot ceea ce ai nevoie tu este un site de teste online atat in domeniul matematicii, cat si al limbii romane care sa cuprinda teste disponibile pentru toate grupele de varsta a scolarilor din clasele I-IV.

Platforma online de teste pentru elevi E-istet.ro este ideala pentru parintii care isi doresc binele copiilor acestora si isi doresc ca acestia sa invete cat mai multe pentru a avea rezultate cat mai bune la scoala. Teste online personalizate pentru orice clasa sunt disponibile pe site-ul e-istet.ro, cel mai complet si actualizat site de teste online pentru scolarii din cadrul claselor I-IV.

Testele online E-istet pentru limba romana si matematica au un format prietenos si accesibil pentru toti copiii, care transforma din invatarea limbii romane si a matematicii adevarate momente placute prin intermediul interactivitatii si aplicabilitatii site-ului.

Asadar, cum se poate observa usor, site-ul e-istet.ro pune la dispozitia scolarilor mai multe pachete de teste listate dupa literele alfabetului, de la A la F pentru toate clasele de la I la IV, si care includ atat aplicatii pentru limba romana, cat si pentru matematica. Aceste pachete sunt personalizate in parte dupa tipul de dificultate aferent clasei in cauza, dar si pe materia care este dorita a fi imbunatatita.

La fel ca si in cazul site-ului educational edu.ro, si platforma online de teste pentru scolari e-istet.ro cuprinde tot felul de subiecte si de oferte de invatare pentru micii scolari. Platforma de teste personalizate cuprinde trei tipuri de abonamente pentru elevi in functie de nivelul de cunostinte:

  • Abonamentul Bronz este pentru scolarii curiosi care pot beneficia de testele online timp de o luna pentru 29 de lei.
  • Abonamentul Argint este pentru scolarii avansati care pot beneficia de testele interactive si distractive timp de 2 luni cu o reducere de 17%, ceea ce inseamna 24 de lei pe luna, adica 48 de lei pe cele doua luni in cauza.
  • Abonamentul Aur este pentru scolarii isteti care pot beneficia de testele online la matematica si limba romana timp de 3 luni cu o reducere de 34%, ceea ce inseamna 19 lei pe luna, adica 57 de lei pe toate cele trei luni in cauza.

Drept rasplata, pentru eforturile copiilor tai si pentru rezultatele foarte bune in cadrul acestor testari ce ii ajuta la scoala, parintii pot sa ii recompenseze cu jucarii si accesorii pentru camera lor de pe toyz.ro, un site extraordinar de unde orice parinte poate achizitiona tot ceea ce isi doreste copilul sau istet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *