Tableta Sony Xperia Z

Tableta Sony Xperia Tablet Z este atat de fina si luminoasa incat la o prima atingere ati putea exclama automat „wow. In ciuda lagului ocazional si a unei nevoi de update pentru Android-ul 4.2 pe care il ruleaza, este una din cele mai bune tablete de pe piata la momentul actual.

Sony a intrat pe piata tabletelor acum doi ani si de atunci a avut un succes imens. Prima Tableta Xperia a lasat de dorit din multe pucte de vedere insa asa cum se spune, a treia oara e cu noroc. Astfel, la fel ca in cazul smartphone-ului Sony Xperia Z, tableta Sony Xperia Tablet Z arata complet nou si interesant.

Tableta Xperia Z este exemplul perfect pentru cum ar trebui sa arate o tableta de 10 inch. Are exact 6,9 mm in grosime si face tablete ca iPad sa fie considerate foarte grele. Este usor de tinut, oricum ai vrea sa o tii. Rama este realizata din plastic si din fibra de carbon.

Difuzoarele de pe Sony Xperia Z Tablet nu sunt chiar ca cele de pe iPad 3 sau 4 insa se comporta mult mai bine decat alte tablete cu Android.

Sony a facut o treaba foarte buna customizand interfata sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean. Arata mult mai bine decat versiunea clasica si are un stil aparte. Partea proasta e ca tableta nu a fost upgradata la Android 4.2.

Vrei sa stii cam ce primesti pentru aproximativ 500 de dolari? Tableta are un ecran TFT LCD de 10.1 inch cu o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli. Doatata cu 2 GB RAM si procesor Snapdragon S4 Pro la 1.5 GHz, tableta nu arata nici o urma de lag, in nici o situatie.

Are 16 GB spatiu intern (bineinteles slot micro SD), camera de 8.1 mega pixeli si webcam de 2.2 mega pixeli. Din pacate, durata de viata a bateriei este modesta. Aceasta poate rula pana la 10 ore de video si 8 ore de browsing prin Wi-Fi.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *