seminte in

Super alimente pentru cei cu intoleranta la gluten

In ciuda reactiilor comunitatilor medicale impotriva grasimilor saturate, cocosul a inceput sa castige teren in industria alimentelor in ultimul deceiu. Adevarat, cocosul contine grasimi saturate, insa aceste grasimi nu sunt de aceeasi calitate la fel ca si in cazul grasimilor saturate animale. Cocosul asigura de asemenea acizi grasi medii esentiali care protejeaza si vindeca trupul, si acesta este doar unul dintre beneficiile de sanatae pe care le ofera cocosul.

Cocosul este un aliment foarte hranitor, nici nu iti dai seama cat este de bun de fapt. Este cam scump ce-i drept, insa se merit achizitionat datorita calitatilor sale minune. Laptele de cocos contine o sursa puternica de electroliti si este comercializat in mod curent drept bautura energizanta. Masa si contintul cocosului este o sursa foarte bogata in grasimi si uleiuri care au fost studiate in mod stiintific si demonstrate pentru proprietatile anti-inflamatoare ale acestora, dar si a proprietatilor anti-patogene.

Mai mult de atat, cocosul poate fi transformat in pudra si faina are este excelenta pentru gatitul si coptul celor care nu sunt toleranti la gluten. Cocosul ar trebui sa fie vazut drept o sursa foarte buna de prevenire a diverselor afectiuni pentru toata lumea si nu doar pentru cei cu intoleranta la gluten.

Semintele de in sunt si ele foarte adecvate drept alimente super pentru intoleranta de acest gen. Uleiul de seminte de in este unul dintre cele mai populare suplimente de pe piata din ziua de azi, mai ales pentru contintul sau bogat in acizi grasi omega-3. Acest ulei a fost demonstrat ca poseda proprietati anti-inflamatoare si usor estrogenice care pot face foarte bine indivizilor cu afcetiuni si dreglari inflamatorii si ale pielii, ca sa nu mai vorbim de problemele cardiovasculare. Si totusi, samanta in sine este o sursa bogata de lignani care pot fi vitali pentru usurarea cailor intestinale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *