Sunt si voi fi mereu un roman !

Romania este o tara cu multe obiective turistice, care se pare ca a fost uitata tocmai de romani care aleg sa plece in alte tari , in special Bulgaria. Foarte multi romani aleg ca in timpul liber sa plece in alta tara, dar ei nu stiu cu exactitate ce pot vedea in Romania. Logica asta nu o inteleg, de ce romanul alege sa plece in alta tara decat sa stea in Romania sa vada alte lucruri. Vin tot felul de straini la noi pentru a vedea locurile din Romania, si noi nici macar nu le-am vazut, noi spunem ca Romania este o tara urata, nu ai ce vedea si lucruri de acest gen.

Acum vreo 3 ani am plecat cu familia intr-o mica calatorie prin Moldova, si pot spune ca am ramas uimit, totul era minunat, am fost pe la cheile bicazului, lacul rosu, si aici erau tot felul de turisti de prin toata lumea. Am mai fost si pe la Vulcanii noroiosi si pot spune ca Romania este o tara foarte frumoasa, acum depinde de locurile in care veti pleca. Si pe litoral este frumos, insa nu in toate statiunile, am fost in Mamaia si pot spune ca aici conditiile sunt cat se poate de bune, insa preturile sunt destul de ridicate pentru hoteluri. Lumea spune ca in Bulgaria raportul calitate -pret este foarte bun, eu nu stiu sa va spun asta, dar eu am fost in Romania in fiecare an si sunt cat se poate de multumit.

Mereu am cheltuit peste 10 milioane, o singura persoana deci la o chestie este destul de mult, insa asa este peste tot, sa nu credeti ca daca va duceti la bulgari sau in alta tara o sa va duca mai putin, numai biletul de avion o sa va coste o suma mare de bani, deci tot in Romania este mai frumos. Dupa cum se pare pot fi foarte multe Obiective Turistice Romania.

Aud tot felul de oameni care spun ca nu au fost niciodata la mare , ci doar la garla si acolo se distreaza mereu, se bucura de viata si totul este minunat. Eu am fost la o ruda de-a mea si acolo era garla cum se spune, erau ochiuri unde se aduna apa, si vedeam copiii cum se joaca acolo, cum se arunca de sus si cum isi tin respiratia. Eu am ramas uimit dar in acelas timp stupefiat, pentru ca apa arata ingrijitor, si erau tot felul de mizerii in acea apa. Daca mergeam putin mai incolo, erau oameni care spalau animalele, mai incolo oamenii care spalau covoarele, deci ceva urat, nu mi-a placut la faza asta, dar in rest totul a fost minunat. Mie imi place natura, si tot ce se intampla acolo, am fost prin padure sa adunam mure, alune, am dat de baltile unde s-au scaldat porcii mistreti, ceva cu totul fantastic, pentru mine, pentru ei totul era normal, pentru ca asa faceau in fiecare zi.

Romania este o tara frumoasa si va fi, chiar daca nu suntem noi perfecti, ca avem politicieni care fura la greu, conditiile din Romania sunt cat se poate de bune. Gasim tot felul de patroni, chiar si persoane care au 18 ani, si cunosc si un altfel de caz.

Sunt si voi fi mereu un roman !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *