Succesul unei pagini de facebook pentru artisti

In mediul online,a stazi aproape oricine se poate folosi de toate instrumentele gratuite pentru a promova orice. Bineinteles, chiar daca gratuite, aceste instrumente trebuie folosite cu grija si cu atentie. Motivul este urmatorul: toata lumea se foloseste de ele asa incat daca doresti cu adevarat sa ai de castigat, sa capeti vizibilitate si credibilitate, trebuie sa vii cu ceva inedit.

Astazi vorbim despre cum ar trebui sa arate pagina de Facebook a unui artist pentru ca aceasta sa fie de un real succe si ajutor pentru artistul in sine. Ca sa nu ne referim la o arie prea larga, vom vorbi doar despre cei care canta.

Asadar, sa spunem ca ai cateva cover-uri de foarte mare succes, ti-ai lansat proaspat doua melodii pe care lumea le adora etc. Ce trebuie sa faci? Bineinteles, pentru inceput ai nevoie de o pagina de Facebook si motivul pentru asta este destul de simplu. Cei mai multi, in momentul in care gasesc un artist care le place cum canta, vor tinde mai mult sa il caute pe Facebook decat sa caute mai multe despre el pe Google, Youtube etc.

Astfel, prezenta in Social Media si in special pe Facebook este ceva vital. Ok, ti-ai facut pagina, ce faci in continuare? Ei bine, unul din primele lucruri pe care trebuie sa il faci este sa incerci sa promovezi cat mai mult pagina. Pentru aceasta, concursurile sunt cea mai buna metoda de a atrage fani noi.

Daca ai posibilitatea sa scoti un album, fa un concurs in care sa oferi gratuit cate un astfel de album pentru fanul cu numarul 1000, 5000, 10.000 etc. Astfel, foarte multi vor dori sa placa pagina ta pentru ca la un moment dat sa aiba o potentiala sansa de castig.

Urmatoarele lucruri pe care trebuie sa le faci este sa tii contactul cu fanii tai si asta o faci usor prin actualizari referitoare la concerte, lansari noi etc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *