stailer

Stilistul tau nu e disponibil saptamana asta? Gaseste altul rapid cu Stailer!

Zilnic tot apar noi inventii, gadget-uri si aplicatii ce ne uimesc si ne fac viata mai usoara. Inainte stateai lipit de perete ca sa vorbesti cu cineva si cum incercai sa te indepartezi un pic, te tragea cablul ala carliontat ca o macaroana inapoi. Ca sa nu mai vorbim de telefoanele la care trebuia sa rotesti numarul, pana la final. Iti lucrai si bicepsul pana sunai pe cineva.

Acum ai toata libertatea din lume, iar telefonul il iei cu tine peste tot. In el ai o buna parte din viata ta, poze si filmari memorabile cu prietenii, notite amuzante, contactele importante si aplicatiile pe care intri zilnic, atat cele ce tin de social media, cat si cele cu care platesti lucruri fara efort. A trebuit sa ne adaptam in jurul tehnologiei, sa o imbratisam, iar iata ca acum ne ajuta poate mai mult decat realizezi uneori. Cand vine vorba de programari la salon, stii si tu ca sa suni la diferiti stilisti are de multe ori un rezultat negativ ori te programeaza peste mai mult timp decat ti-ai dori. Fiindca acest lucru nu era deloc eficient nici pentru clienti, nici pentru stilisti, a aparut Stailer, platforma online ce-ti gaseste in cateva secunde saloanele disponibile din orasul tau.

Nu mai bine o programare in fiecare zi, decat o programare in fiecare saptamana?

La fel cum te conditiona telefonul ala sa te sprijini de perete, stand incomod, cand palavrageai minute in sir, la fel erai conditionat cand trebuia sa iti faci o programare la salon. Trebuia sa te pliezi tu pe disponibilitatea stilistului tau, nicidecum invers. Ei bine, acum s-a invartit roata ca pe telefonul ala antic. Daca tu iti doresti azi sa ajungi la un salon, azi te duci, fara dar si poate. Intri in browser-ul tau pe www.stailer.ro, selectezi filtrele de cautare ca orasul, genul tau, serviciul de hair & beauty dorit, data si ora la care esti tu disponibil, iar Stailer iti arata saloanele care te pot rasfata.

Sunt inscrise pe platfoma saloane din orasele Iasi, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara si Bucuresti, insa se va extinde si in alte colturi ale tarii. Chiar de nu esti in aceste orase, odata si odata tot treci prin ele, mai ales ca se pare ca nuntile sunt iarasi in toi. Daca ai prieteni ce-si pun pirostriile in unul din orasele astea, doar n-o sa te aranjezi de acasa. Te pornesti si tu cu o zi inainte la drum, stai la un hotel, iti faci o programare la un salon pe Stailer, iar la nunta o sa fii fresh. Evident ca n-ai habar de vreun salon de pe acolo, de aceea Stailer este util, in special fiindca fiecare salon vine si cu locatia precisa prin Google Maps. Daca mergi in Oradea, vezi aici serviciile oferite de salonul Eclipse Room.

Entuziasmul femeilor cand au dat de Stailer, precede chiar si prima iubire

Hai ca barbatii poate n-au nevoie de prea multe programari, insa femeile da. Daca ai si tu o partenera ce ii place sa se bibileasca in fiecare saptamana si nu stie inca de Stailer, acum ai sansa de a o face mega fericita. Cu siguranta te va si recompensa ea cumva daca ii spui despre aceasta platforma.

Ai observat cat de greu isi gaseste locuri la salon si merge pentru ceva anume o data pe saptamana. Cu Stailer are posibilitatea sa isi transforme tot look-ul in zile consecutive, totul depinde doar de timpul ei. Nici macar nu are nevoie de cont sa isi faca o programare rapida la un salon pentru vopsirea parului in Oradea. Insa, spune-i ca acesta este mult mai avantajos pentru programarile viitoare, fiindca oricum odata ce va trece pe Stailer, isi va pune si ea pirostriile cu el.

Contul o va mentine organizata, poate vizualiza la ce stilisti a fost, ca sa stie de ce servicii mai vrea sa aiba parte si isi poate seta chiar si remindere ale programarilor. Toate aceste beneficii si multe altele, le veti descoperi daca adaugati magia Stailer in viata voastra.

Intra si tu pe www.stailer.ro sa faci prima programare online la salon rapida si gratuita. Pentru alte detalii scrie la support@stailer.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *