stailer

Stailer – platforma stilistilor si clientilor in pas cu tot ce e nou

Zilnic apar chestii interesante, tehnologii uimitoare, gadget-uri curioase si idei care schimba radical lumea. Viteza este si ea un factor important in buna functionare a societatii in toate aspectele si domeniile la care te poti gandi. De la inventarea internetului, n-am mai facut absolut nimic in ritmul lui Fred Flinstone, ci ne-am adaptat in fiecare an schimbarilor, le-am luat pe toate si le-am folosit in beneficiul cresterii eficientei cu care facem lucrurile.

Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste programarile online la saloanele de beauty, iar Stailer este platforma care ne duce mai mult in lumea familiei Jetsons. Poate ca masinile zburatoare mai intarzie o perioada, insa in momentul actual programarile online la salon suna mult mai bine decat conversatiile telefonice catre ele.

Descopera rapiditatea si flexibilitatea utilizarii Stailer

Se intampla uneori, chiar daca esti priceputa in ale machiajului, sa nu ai chef sau rabdarea necesara pentru a-ti realiza singura schimbarea de look. Sau mai rau, trebuie sa ajungi intr-un loc important peste o ora iar tu esti intepenita-n trafic fara vreo reala sansa de a ajunge la timp acasa si incerci disperata, exact ca-n filme, sa te rujezi putin in oglinda, insa realizezi ca mai mult rau ai facut, ai depasit complet conturul si totul e un dezastru.

Cireasa de pe tort e ca acum incerci sa te stergi si ti-ai facut jumatate de fata rosie, acompaniata de urmele negre lasate de mascara caci te-a izbucnit si plansul cand ai vazut ce ai facut, iar acum arati practic ca un clovn. Ce zi minunata! Este o situatie in care se poate gasi orice femeie la un moment dat, caci nu ducem o viata perfecta, iar noi ca oameni nu suntem nici pe departe perfecti sau facuti din piatra. Pentru a evita astfel de situatii programeaza o sedinta de make-up pe Stailer.ro si poti gasi un salon care sa te primeasca chiar si pe ultima suta de metri.

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti motorul de cautare, filtrele necesare si voila, dorintele ti se implinesc. Stailer activeaza momentan in Iasi, Timisoara, Oradea si Cluj Napoca, dorind sa cucereasca fiecare colt al tarii. Daca esti in cautarea unui make-up artist care sa-ti transforme chipul exact ca o zana cu bagheta magica, vezi aici saloane de make-up in Iasi.

Cu Stailer gasesti un loc pe scaun garantat, iar tu vei aparea la fiecare eveniment radiind de frumusete si fericire.

Cu ce te mai incanta aceasta platforma?

Indiferent de serviciul pe care il vrei, fie un simplu pensat, sau de ce nu un masaj relaxant, Stailer te aduce mai aproape de stilistii preferati. Este inclusiv atat pentru femei cat si pentru barbati, caci acum traim in timpuri in care ingrijirea corporala este esentiala tuturor.

Utilizarea platformei este complet gratuita si nu ai nevoie neaparat de cont de client pentru a face programari, insa acesta vine cu mai multe beneficii. In plus  poti seta chiar si remindere pentru programarile tale daca stii ca memoria nu e punctul tau forte. Descopera lumea Stailer – infrumusetare rapida, simpla, la cateva clickuri distanta.

Daca ai intrebari ii poti contacta la support@stailer.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.