social media

Social media in zilele noastre

social mediaSite-urile web cum ar fi  MSN, Yahoo, AOL, Gmail si asa mai departe ofera utilizatorilor acestora o sansa de a-si da emailuri unii altora in timp ce se afla la o foarte mare distanta unii de altii. Este o cale instanta de a pastra legatura cu cei care nu sunt in oras si poate fi folosita drept cale de comunicare in afaceri sau in alte tipuri de comunicatii in functie de diferitele motive pe care le avem fiecare dintre noi.

Emailul este foarte simplu de utilizat si nu necesita o intelegere profunda a felului in care trebuie utilizat. Aceste retele de comunicare vin de asemenea cu proprii mesageri care sunt meniti pentru sesiunile de chating sau de vizualizare la webcamuri, sau chiar in cadrul conferinteolor web. camerele online de chat sunt o trasatura foarte populara a social media la feld e bine. Oamenii pot accesa acest serviciu prin intermediul telefoanelor mobie sau a altor tipuri de dispozitive care pot fi asigurate prin intermediul internetului.

Canalele de stiri si-au creat propriile ste-uri web oficiale pentru a permite celor care se afla in miscare sa vada ultimele noutati si sa citeasca despre ceea ce se mai intampla in lume. Companii ca CNN sau BBC, nu numai ca prezinta stiri multe, noutati, transmisiuni live, insa asigura de asemenea si o platforma pentru ca userii sa isi ofere opiniile sau sa inceapa discutii, chiar si pe forumuri. Articolele legate de stiinta, medicina, tehnologie si distractie sunt de asemenea afisate acolo.

Userii pot sa incarce fotografii preluate de camerele digitale sau de telefoanele mobile si sa le puna pe site-urile  diferite pentru a le impartasi cu familia si prietenii. Si filmulete pot fi  incarcate si vizualizate  prin intermediul motoarelor de cautare care recunosc  tagurile video si produc rezultate bazate pe ceea ce a introdus la cautare o anumita persoana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *