Sisteme de siguranta noi pentru Mercedes Vito

Cu cinci noi imbunatatiri la sistemul de siguranta, Mercedes Benz continua sa isi mentina rolul de lider de inovatii cu noi si surprinzatoare imbunatatiri. Aceste imbuntatiri sunt rezultatul a unor ani de munca in care Mercedes Benz a obtinut rezultate fabuloase. Printre cele mai remarcabile imbunatatiri se numara sistemul de siguranta implementat tuturor dubelor Mercedes. Printre cele mai bune rezultate se numara si asistentul de prevenire a coliziuni care alerteaza soferul cand se apropie periculos de o alta masina.

Sistemul de siguranta a fost prezentat deja si a fost primit si apreciat de cei prezenti la sediul de testare  Boxberg. Aceste piese noi, nu se vor gasi usor in orice service de dezmembrari Mercedes pentru ca sunt piese de ultima generatie si pot fi cumparate doar prin comanda direct de la sursa de productie Mercedes Benz.

O alta tehnologie care are ca scop protejarea autovehicolului este sistemul de protejare impotriva vantului lateral ca produce batai de cap soferilor in conditii meteo nefavorabile. Acesta reduce stresul soferului si ofera o stare de siguranta ridicata. Acest sistem are un program electronic de stabilizare care se activeaza cand masina atinge viteza de 80 km/h sau mai mare.

Cea mai impresionanta tehnologie pe care o are implementata acest sistem de siguranta este ajutorul pe care il primeste soferul din partea oglinzilor retrovizoare. Aceasta tehnologie se activeaza la viteza de 30 km/h si te ajuta sa poti schimba banda de mers in siguranta.

Daca incerci sa treci pe alta banda si o alta masina vine cu viteza de pe acea banda atunci vei primi semnale luminoase de culoare rosie drept atentionare asupra pericolului. Cu atfel de imbunatatiri cei de la Mercedes Benz nu vor auzi degraba de probleme pentru ca masina este indeajuns de performanta ca ceva sau cineva sa o strice. Daca va doriti o astfel de duba nu ezitati sa o cumparati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *