Sfaturi pentru alegerea anvelopelor de vara de la Acvila

Desi inca suntem in plina iarna pentru cei care detin o masina si au ca interes ingrijirea acesteia se stie ca anvelopele de vara sunt un interes deja cunoscut in aceasta perioada. Pe principiul „vara faci sanie si iarna car” cei mai multi dintre soferi si detinatori de automobil se gandesc din timp la achizitia de anvelope. Nu vei dori sa ai surpriza de a schimba anvelopele si la momentul cu pricina sa iti dai seama ca esti surprins de o alta cheltuiala: cand anvelopele sunt deja uzate si nu ai ce sa schimbi ci sa cumperi un alt set.

Recomandari de la Acvila

Exista pe piata numerosi producatori, o gramada de magazine si specialisti. Iata de ce ti-as recomanda sa achizitionezi anvelope de vara de la Acvila Romania:

  • Au o lista lunga a tipurilor de anvelope de la diversi producatori. Asa ca aici vei gasi Barum, Kelly, Nokian, Toyo si lista continua. Poate ca nu iti dai seama de diferenta insa fiecare masina are pretentiile si nevoile sale. Conform fiecarui automobil in parte fabricantul specifica care este tipul de anvelopa necesar, de la dimensiune si pana la indicii de viteza.
  • Ai parte de un consultant. Nu ai idee cat de important este ca o persoana avizata sa te ajute. Asa ca misiunea de a achizitiona un set de anvelope de la Acvila vine la pachet cu sfaturile unui expert. Vei alege astfel conform cu nevoile masinii si conform bugetului pe care il ai. Si crede-ma asta te ajuta mai ales cand esti un incepator. Totul gratis, nu te gandi ca platesti extra pentru asta.

Si daca te vei gandi sa zicem la falsa poveste ca anvelopele de iarna sunt bune si vara afla ca asta este total gresit. „Iarna nu-i ca vara” spune o vorba si asta se aplica si in cazul anvelopelor de vara/iarna. Spre exemplu anvelopele de iarna sunt facute sa actioneze doar cand este frig, temperaturi de sub 7 grade; pe masura ce temperaturile sunt tot mai mari acel cauciuc se intareste.

La aceasta poveste se adauga si modul de sofat, cu anvelope de vara corespunzatoare la temperaturi mai mari simti efectiv ca sofezi fara probleme. In schimb, circuland cu cele de iarna pe timp de vara la o viteza mai mare pe autostrada spre exemplu simti „greutatea lor”, vibratii in volan. Nu in cele din urma, asa cum ne spun si cei de la Acvila Romania, anvelopele de iarna folosite in sezonul cald inseamna o distanta de franare mai mare.

Toate la timpul lor si fiecare set de anvelope la locul sau pe timpul potrivit ar trebui sa se traduca intreaga poveste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *