Servicii de foto si video O Afacere profitabila

O sa va prezint o metoda foarte buna de a castiga bani, fara prea mult efort, intr-adevar trebuie sa fiti si potrivit pentru acest domeniu, insa cu timpul puteti sa invatati ( nu puteti sa invatati acest lucru dintr-odata ) . O metoda prin care puteti face bani multi daca putem sa spunem asa intr-un timp foarte scurt il reprezinta sedintele foto, serviciile foto si video in cazul unui eveniment , si multe altele, insa astazi o sa discutam despre serviciile de foto si video.

De cand sunt nascut aceasta metoda functiona perfect, si inca functioneaza , am foarte multi prieteni care spun ca aceasta metoda este buna functioneaza la ei si mi-o recomanda si mie in continuare. Investitia pentru un asemenea lucru nu este foarte mare insa cu timpul va trebui sa va cumparati un apar foto performant si o camera de filmat full hd care inregistreaza totul perfect.

Pretul pentru aceste servicii difera de eveniment la eveniment, dar acest lucru poate influenta si viitorul client . Un site de unde va puteti achizitiona un aparat foto profesional la preturi foarte bune este digitalxx . Din cate observ eu preturile sunt mult mai mici fata de site-urile concurente si magazinele din judetul in care apartin eu.

Din cate cunosc pentru practicarea acestui serviciu trebuie sa aveti cateva autorizatii, si o diploma ca ati facut cateva cursuri pentru a va infiinta un PFA.

Cu ajutorul unui site va puteti promova aceasta afacere intr-un mod foarte simplu, iar cu ajutorul postarilor pe forumuri, anunturi, link-uri in google , google adwords puteti castiga foarte multi bani.

Acum lumea a inceput sa fie destul de pretentioasa atunci cand vine vorba despre fotografiile de nunta, botez sau majorat. Ei doresc ca totul sa iasa perfect, si la bani putini. Iata ca acest lucru nu se poate, asa ca trebuie sa va ganditi la mai multe variante atunci cand va decideti sa porniti un astfel de afacere.

In astfel de evenimente este bine sa aveti si ursitoare, aparatura de dj, si poate chiar cateva colaborari cu o formatie, pentru ca viitorul client va poate intreba ce i-ati recomanda si de multe ori tu recomanzi pe cineva, si el la randul lui te recomanda pe tine si tot asa, pana cand se face un fel de sistem poate chiar grup prin care va puteti face cunoscut in tot judetul, poate chiar toata Romania.

Cand vine vorba despre o afacere , automat trebuie sa aveti ceva la mana, o autorizatie, impozit pe profit, casa de marcat, chestiiuni care nu tin de mine sa le spun acum, insa daca se doreste instructiuni despre infiintarea unei firme voi scrie un astfel de articol pentru voi.

Puteti sa aveti un servici, si sa lucrati si ca fotograf sau persoana care filmeaza, pentru ca evenimentele de nunta si botez, se tin in weekend, sambata de foarte multe ori, Duminica mai putin, insa lumea prefera si Duminica. Eu personal nu pot intelege de ce aleg unele persoane Duminica, adica daca stam sa ne gandim bine, omul a doua zi, care este luni se duce la servici si nu va sta la evenimentul tau o perioada foarte mare de timp, pentru ca este obosit, se mai gandeste si ce il asteapta a doua zi, ca vine seful nervos ca nu ii merg afacerile , ca o sa te certe, si multe lucruri de acest gen.

Cam atat in acest articol, va multumesc pentru atentie.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *