selfie rusia

Selfie-urile sunt adevarate pericole

selfie rusiaSelfie-urile au devenit o moda incredibila in zilele noastre. Din ce in ce mai multi oameni isi fac cate un selfie pe care il posteaza pe retele de socializare pentru a primi cat mai multe like-uri. Se pare ca selfie-urile au o multime de efecte negative, in special in randul adolescentilor care prefera sa isi riste viata pentru a obtine un selfie sau o fotografie perfecta. Din pacate, foarte multi tineri chiar ajung sa plateasca cu viata pentru o poza.

Selfie egal pericol

Numarul adolescentilor care isi pierd viata in disperarea de a avea un selfie perfect este in crestere. Cel mai recent caz de acest fel este cel petrecut in Moscova, unde o tanara in varsta de 21 de ani si-a pierdut viata dupa ce a cazut de pe un pod, unde a incercat sa isi faca un selfie impresionant. Tot in Moscova, o alta fata a murit dupa ce a incercat sa isi faca o fotografie in care tinea un pistol incarcat la tampla. Se pare ca arma s-a descarcat din greseala, iar tanara a murit. In urma acestor incidente, Moscova a decis sa ia masuri.

Astfel de accidente s-au petrecut si in Romania. O tanara, in varsta de 18 ani din localitatea Iasi a murit dupa ce s-a electrocutat pe vagonul unui tren. Aceasta s-a decis sa se urce pe vagon impreuna cu prietena sa, pentru a-si face fotografii. Se pare ca tanara a atins firele de inalta tensiune iar cei 27.000 de volti i-au strabatut trupul, lasand-o fara suflare. Si prietena sa a fost electrocutata, dar a scapat cu cateva arsuri usoare.

Rusia lanseaza campania anti-selfie

In urma evenimentelor petrecute recent, Moscova ia masuri. Asadar, politia a lansat o brosura care prezinta pericolele la care se expun adolescentii atunci cand doresc sa isi faca un selfie. Statisticile spun ca, in total, au existat 10 cazuri de deces si 100 de accidente provcate din dorinta de a face un selfie uimitor. Adolescentii sunt sfatuiti de catre autoritati sa nu se fotografieze pe linia de tren, langa animale agresive sau aproape de liniile de inalta tensiune.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *