Sejur Bulgaria

Partea de est a Bulgariei este delimitata de catre Marea Neagra. Bulgaria, avand Marea Neagra ca o zona de coasta, deschide o mare oportunitate de investitii in statiuni si orase din jurul lor si de multe persoane interesate de a investi in Bulgaria. Daca sunteti interesat de investitii, ar trebui sa va luati cateva zile in care sa puteti gasi cele mai bune oportunitati de pe piata. Unele statiuni sunt mai populare decat altele, dar toate au insa un mare potential de dezvoltare.

Cele mai populare statiuni internationale din Bulgaria sunt Sunny Beach, Nisipurile de Aur. Aceasta statiune are multe oportunitati de investitii in afara de turism. Sunny Beach este cea mai lunga si lata plaja din Bulgaria, si este plina de hoteluri si alte proprietati. Sunny Beach are posibilitatea de investitii din cauza faptului ca nu exista teren privat, disponibil pentru mai multe hoteluri sa fie construite. Apoi, exista sate de vacanta, astfel ca familiile pot avea oportunitatea de a investi in apartamente si le pot inchiria.

Cea mai populara statiune de la Marea Neagra este Nisipurile de Aur si se spune ca are cele mai curate si fine nisipuri existe de-a lungul litoralului din Bulgaria. Statiunea este incadrata de alte doua statiuni si multe alte orasele. Nu numai ca veti putea in apartamente in Nisipurile de Aur, dar aici sunt si mari oportunitati de a investi in orasele invecinate. Nu toata lumea isi va putea permite sa ramana in statiune, cu toate ca preturile sunt destul de mici, asadar daca doriti cu siguranta veti gasi sa inchiriati o casa sau un apartament in satele din apropiere. De asemenea exista si vile de vanzare in statiunea Nisipurile de Aur. Acestea nu reprezinta o investitie foarte buna pentru marile lanturi hoteliere, dar o familie sau o persoana ar putea sa gaseasca o casa de vacanta pentru a investii.

Exista de asemenea un mare oras bulgar, Varna, care este considerat un oras-statiune. Varna este al 3 lea oras din Bulgaria in functie de numarul de locuitori si este considerat capitala litoralului din Bulgaria. Frumusetea orasului Varna este faptul ca ofera oportunitati de investitii pe tot parcursul anului, deoarece Varna este o destinatie de vacanta permanenta.

Existam multe statiuni mari pe plaja de-a lungul coastei Marii Negre in Bulgaria. Cele mai populare au de obicei case sau apartamente pe care le puteti cumpara. Exista multe modalitati de a investi in statiunile de pe plaja din Bulgaria, tot ce trebuie sa faceti este sa cercetati putin inainte pentru a gasi cea mai buna investitie. Un lucru de care puteti fi siguri este ca investitia nu este in zadar, veti avea o casa de vacanta disponibila oricand pentru cazare Bulgaria si de ce nu pe care o puteti inchiria cand doriti. Totul fiind foarte simplu cu agentia de turism www.cosmotravel.ro

1 thought on “Sejur Bulgaria”

  1. sejur bulgaria

    Veliko Tarnovo este de asemenea o destinatie interesanta, aflata la doar 160 km de Bucuresti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *