Secrete ale parfumului care persista

Ne dorim un parfum special care sa ne caracterizeze, ne dorim rezistenta acestuia, ne dorim pur si simplu ca la orice pas si minut sa emanam un miros deosebit. Imagineaza-ti ca nu vei merge cu parfumul mereu dupa tine ci vei alege inca de la bun inceput unul calitativ. Insa secretul pentru ca parfumul sa reziste mai mult consta si in altceva.

Ritual de folosit parfumul

Pana cand sa folosesti parfumul in sine ai nevoie de o piele curata. Asta cu siguranta ca stiai insa pana la momentul oportun trebuie sa te bazezi pe exfoliere si mai apoi hidratare. Ce trebuie sa faci- exfoliaza pentru a indeparta celulele moarte dupa care hidrateaza. Insa daca nu este o crema din aceeasi gama vei strica nota de parfum deci preferabils a fie fara miros.

Ai vazut probabil ca aplicarea parfumului se face in anume zone. Secretul consta in faptul ca circulatia este intensa in acele locuri si parfumul persista mai mult, fiind „activat” de caldura emanata prin porii pielii. Asadar, tine cont de incheieturi, de baza gatului, pe laterale langa urechi si nu in cele din urma in spatele genunchilor.

Si modul in care aplici concret parfumul pare sa fie un mic truc. Nu se recomanda sa aplici direct ci sa treci efectiv printr-o ploaie de vapori de parfum. Asta te va ajuta sa atingi chiar toate zonele. Spre exemplu nu pulveriza direct pe par pentru ca il va usca. Cat despre cantitate si aici este o intreaga dilema. Ce e prea mult strica si se aplica si in acest caz asa ca nu exagera caci cei din jur nu trebuie sa fie invadati de mirosul tau. Pur si simplu o nota discreta este suficienta, mai ales daca iti completezi ritualul de ingrijire cu creme si geluri de corp sau de dus din aceeasi gama ca si nota de parfum.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *