Sa ne descretim fruntile

descărcare (5)Oarecum pe sfarsit de saptamana – ca de, cum trece de miercuri vine weekend-ul- m-am gandit ca prea mult sunte incruntati si cuprinsi de probleme si cu fruntile prea incretite, ratam prea multe zile din propria viata. Mergem la munca, asteptam sa plecam cat mai repede si nu prea ne mai facem timp sa zambim, fie ca avem sau nu motive.

Da, de multe ori, chiar daca avem motive sa o facem, sa zambim, sa ne amuzam, sa ne sclipeasca ochii, sa radem de sa ne curga lacrimile si sa ne tinem cu mainile amandoua de burta nu o facem. Nu o facem pentru ca am uitat cat de important este asta pentru starea noastra de spirit dar si pentru corp si sanatate.

Da, este demonstrat stiintifica faptul ca rasul ne imbunatateste starea de spirit. Mai mult decat atat, rasul ne pastreaza tenul fara riduri pentru o mai buna bucata de viata. Cu toate astea, nu doar ca nu ne pasa ci parca facem cu tot dinadinsul, tot posibilul sa nu radem.

Nu e sfarsit de saptamana insa asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cutite cu privirile si ca trebuie sa mergem pe strada, incruntati, cu capul in jos. Pierdem asa cum am spus, zile din viata noastra. Pierdem amintiri pentru ca o zi in care ai fost incruntat de dimineata pana seara, nu prea ai cu sa ti-o amintesti.

Haideti sa incercam ceva: sa gasim zilnic cel putin un motiv pentru care macar sa zambim. E putin insa daca incepem sa facem asta, veti vdea cat de mult e de fapt. Gasiti in fiecare zi un motiv pentru care sa fiti bucurosi si viata voastra va inregistra schimbari in bine. Cautati ca fiecare zi sa fie una memorabila pentru ca altfel, e doar o alta zi din viata pe care nu o mai poti recupera ca pe o zi in care nu ai putut sa mergi la servici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *