Sa ne delectam zic

Ce iti face tie placere? Sau cel putin din ceea ce cunosti despre tine pana acum? Unii vor spune o pauza, o cafea, un desert, un timp petrecut in doi si departe de cotidian. Pariu ca nu stii despre tine ce iti face placere trupeasca. Suna neortodox, usor deocheat insa pana la urma viata se defineste si asa. Am uitat sa fim pudici si sa catalogam anumite subiecte tabu cand despuiati parca si de secrete trendul este sa spui cat mai multe picanterii. Avem femei pe alese insa nu le alegem, nu mai dorim casatorii pentru ca ne tin in lanturi. Poate ca nu ai invatat suficiente despre tine sau despre cel/cea de langa tine. Masajul erotic poate fi o provocare in acest sens, insa unul de calitate asa cum este masaj erotic Bucuresti.

Surpriza, delectarea si masajul erotic

Pentru cei care inca nu au incercat asa ceva s-ar zice ca vorbesti de cel rau. Pentru cei care cel putin din curiozitate au trecut pragul unui astfel de salon se intelege clar ca tine de delectare si relaxare. Sa nu uitam ca este in primul rand un masaj si mai apoi un complex de miscari usor lascive cu tente erotice si senzuale. Intri intr-o stare euforica fara sa iti dai seama caci ce e frumos oricarui ochi ii place.

Masajul erotic te face sa intelegi si altfel viata intima, partea erotica. Stim adesea si poate ca am si experimentat asta, ca multi se grabesc si u ita de preludiu. Nu ai idee cat de important este, de ambele parti. Chiar daca in tine zace o dorinta nebuna totul se va prelungi parca intr-un chin de placere. E o mica tortura la care ai dori sa fii supus/a mereu. Cu specificatia de riguoare caci masajul erotic si in special masaj erotic Bucuresti se adreseaza ambelor tabere. Da, si pentru cupluri nebunatice o astfel de terapie poate fi o delectare parca divina.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *