Rolul lucrurilor mici – cu si despre etichete

Poate ca nu te-ai gandit pana acum sau nu ti-ai dat seama, dar se pare ca etichetele produselor joaca un rol extrem de important. Cred ca daca ar fi si maine sa fiu propriu producator si comerciant de cine stie ce soi de produs m-as gandi instant ca am nevoie de etichete autoadezive spre exemplu pentru ca sunt mai practice.

O eticheta o asociem de cele mai multe ori cu ideea de reteta sau specificatii ale unui produs. Cand spui eticheta deja te gandesti la un lung sir de aspecte. Desigur, rolul ei este tocmai unul multiplu desi vine la final, un ultim aspect de care se tine cont pana la comercializarea unui produs anume. De regula se inscrie pe eticheta data de productie si expirare, ingredientele, modelul de prezentare de asemenea, impreuna cu date specifice despre produs – logo, nume, brand.

Acum nu mai este la fel de greu sa aplici etichetele pentru ca munca fizica cum s-ar spune, munca in sine a muncitorilor este inlocuita de munca  unor roboti. Aplicarea acestor atucolante este mai simpla si mai rapida ca niciodata. Dar oricat de banal ar putea sa sune intr-o oarecare masura tine totusi de faptul ca un produs fara eticheta nu este viabil pentru vanzare. Daca ne gandim pana la urma si intr-o forma bruta si afar accent pe design fiecare in parte tine cont de etichete si le foloseste prin casa – etichetezi sa spunem borcanul cu muraturi, cel cu solutii si asa mai departe.

De unde le achizitionezi? Intelegem pana la urma ca etichetele sunt un paradox pana la urma: mici, uneori iti dau impresia ca nu au un rol anume, ca nu sunt dintre cele mai importante sa spunem cand de fapt ele sunt sufletul comertului, un plus de sanse ca produsul sa se vanda. Disting, diferentiaza produsele cu fiecare culoare, tip de eticheta. Spre exemplu poti cauta etichete Label Print, mare producator pe aceasta nisa. Mergi cu incredere pe aceasta cale pentru ca Label Print este producator de etichete autoadezive pe rola sau coala – ai o lista lunga la tipologie. Si unde mai pui ca experienta lor de 10 ani ii defineste ca profesionisti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *