Rochii de mireasa

Grija cea mai mare a unei viitoare mirese, in acele zile in care mai este putin si vine nunta si sunt atatea pregatire de facut este sa caute o rochie de mireasa potrivita, sa ii vina ca o manusa si sa o faca cea mai importanta in acea zi.

Rochii mireasa gasim oriunde insa una trebuie sa fie pe placul miresei si asemenea unui tort: atragatoare, dulce, festiva dar si eleganta si sa te faca sa nu iti mai iei ochii de pe persoana ce o poarta.

Rochiile de mireasa sunt asemanate cu simbolul puritatii datorita culorii albe. Insa o simpla si clasica rochie de mireasa alba numai este suficient pentru o mireasa moderna ce cauta ceva nou si extravagant pentru invitati si eveniment.

Casele de moda oferindu-le mireselor cateva aplicatii florare, cristale ce fac rochia de mireasa sa iasa din monotonie. Iar pentru miresele mai indraznete sunt disponibile rochii de mireasa cu decolteuri adanci in forma de V.

Alte inovatii: maneci din dantela ce ofera un stil romantic. Deasemenea rochiile in forma de clopot sunt foarte apreciate si avantajeaza mult miresele cu solduri mai late. Deasemenea si rochiile cu spatele gol sunt in tendinte.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *