Review LG G2

LG G2 Phone frontPlusuri

Unul din cele mai puternice telefoane

Cel mai confortabil de tinut in mana

Durata de viata a bateriei foarte buna

Camera de 13 MP

32 GB de memorie

Minusuri

Prea multe aplicatii deja instalate (62)

Nu are support microSD

Aplicatiile pentru camera au lag

Cu modelul G2, LG ridica stacheta foarte mult. Este un telefon foarte puternic cu un design simplu.

In ultimul an, LG a crescut foarte mult, incepand sa intre din ce in ce mai mult in preferintele pasionatior de smartphone-uri. Bineinteles, telefoanele lor inca nu se vand la fel de bine ca cele ale Samsung de exemplu insa asta nu e pentru ca sunt mai rele. Daca ai tinut in mana un Optimus G, Google Nexus 4 sau un Optimus G Pro, probabil vei fi deacord cu mine. Nexu 4 de exemplu este cea mai buna afacere, la un pret de aproximativ 200 dolari iar Optimus G costa jumatatea pretului platit pentru un Galaxy S3.

Concluzie: Telefoanele LG au impresionat in ultima vreme si la fel face si G2.

Unul din cele mai confortabile si usor de tinut telefoane

Prima data cand iti arunci ochii pe LG G2, esti impresionat. Dispozitivul este perfect neted la 8.9 mm si nici un buton nu este la vedere. Nu ai nici un buton de home, de volum sau de pornire. Doar apasa pe ecran de 2 ori si gata, controlezi ce vrei.

Misca-l pe o parte si in final vei zari cateva butoane. Aliniate pe verticala ai butoane pentru volum si pornire. Modelul are un ecran mare de 5 inch. Daca ai un Samsung Galaxy S4, modelul despre care vorbim are aproape exact aceleasi dimensiuni.

Interfata LG arata si ea din ce in ce mai bine. Aparent, modelul de LG este cel mai rapid smartphone de pe piata la momentul actual. Este dotat cu Android 4.2, are un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 MSM 8974, 32 GB, 24 GB RAM si doua camere de 13 respectiv 2.4 megapixeli.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *