sport

Realitati amuzante despre sport

Iti poti imbunatati rezistenta si puterea mai repede prin petrecerea de mai mult timp axand-te pe partea mai putin usoara de ridicare de greutati-partea de ridicari de greutati in care muschii tai se prelungesc in loc sa se reduca (cum ar fi aducerea unei mrene intr-o bucla pentru bicepsi sau coborarea ta intr-o pozitie de ghemuit).

Daca nu esti obisnuit sa faci exercitii fizice in mod regulat, pana vei implini 65 de ani vei putea experimenta o foarte mare descrestere a puterii tale musculare-pana la 80%. Adauga exercitii de forta programului tau de cardio pentru a grabi pierderea de grasimi-exercitiile cradio singure pot de fapt arde tesututile musculare si ai nevoie de tesuturile musculare pentru a arde grasimea in timp ce te odihnesti.

Oamenii care au experimentat si experimenteaza cu tot felul de exercitii si programe de sport sunt mult mai in forma si mult mai putin dispusi la ranire si dureri musculare decat cei care obisnuiesc sa practice doar un singur tip de exercitii fizice.

Cat de mult aer respiri in fiecare ora? Consumi aproximativ 2,1-3,17 galoane de aer pe minut, ceea ce inseamna cam in jur de 126-190 de galoane de aer pe ora. Daca practici spoturi si exercitii fizice, aceasta cantitate poate creste pana la 2377,8 galoane de aer pe ora pentru o persoana obisnuita.

Care este cel mai lucrator muschi al corpului tau? Este chiar inima-care bate de aproximativ 100.000 de ori pe zi. Asta inseamna ca in doar 10 zile, inima ta bate de un milion de ori. Daca vei practica exercitii fizice sustinute in fiecare zi, vei ajunge la acest milion mult mai repede.  Muschiul din corpul tau care poate trage cu cea mai mare forta este muschiul solear-muschiul din gamba care te ajuta sa stai in picioate si sa te misti.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *