Promovarea unui site pe google foarte simplu

O metoda foarte buna in a-ti promova site-ul in motorul de cautare, in reprezinta unicitatea dar si promovarea pe cuvinte cheie. Este foarte imporotant sa tineti cont de la inceput de unele chestii, cum ar fi cuvintele cheie. Daca la inceput hotarati sa va promovati site-ul sau blog-ul in google pe cuvantul de cautare SEO de exemplu, si dupa il schimbati in Articole unice nu prea o sa fie ceva concret, totul trebuie sa se faca de la inceput si sa fie adaugat atat in title, descriere si in cuvinte cheie.

Este important pentru cineva care doreste sa isi promoveze afacerea ca site-ul lui sa fie din ce in ce pozitionat mai bine, si sa ajunga in situatia in care nu va mai fi nevoie sa investeasca prea multi bani. Eu va recomand ca in primul rand sa va inscrieti site-ul in directoare web, continuand dupa asta cu comentariile pe blog-uri, indiferent daca sunt nofollow sau dofollow, promovare platita chiar in facebook si google, pentru ca la facebook puteti gasi foarte multe persoane interesate, dar si la google, care va promoveaza site-ul in anumite cuvinte cheie.

Dupa ce o sa faceti partea asta, eu va recomand sa va apucati de postarile pe forum, comunicate de presa si de ce nu si pe site-uri care ofera guest posturi. Va recomand de asemenea si directoarele de articole, dar este foarte important sa aveti continutul unic. Indiferent daca aveti un blog sau magazin online, continutul unui articol trebuie sa fie de calitate, de minim 500 de cuvinte.

In momentul cand ati finalizat tot ce am scris mai sus, puteti sa va apucati de advertoriale. Cunosc multe firme care se ocupa de asta, dar mai cunosc si firme care detin firma de seo, si una cu care eu am recomandat se refera la capitolul seo by e-advertising, si pot spune ca sunt foarte multumit de rezultate, dar asta puteti sa faceti doar in situatia in care nu dispuneti de timpul necesar si aveti mai multi bani pusi deoparte, atat la seo cat si la advertoriale puteti colabora cu aceasta firma.

Este important ca dupa ce ati facut tot ce am zis mai sus, in fiecare zi sa postati minim 5 comentarii dofollow, si la 5-10 zile sa postari un advertorial pe blog-uri incepand de la pagerank 1 pana la pagerank 10 daca aveti posibilitatea si banii necesari, ceea nu prea as cred eu.

Cu toate informatiile pe care vi le-am spus pana acum puteti sa va asigurati un minim de 100 de vizitatori pe zi, o autoritate foarte buna, si un minim pagerank 2, de ce nu pagerank 3, ca sa fim mai optimisti si pagerank 4. Nu colaborati cu persoane fizice, pentru ca pot fi copii care nu au ce sa faca cu banii, sau mai bine zis au ce face dar nu sunt in stare sa va duca la bun sfarsit comenzile.

Atat pentru astazi, va multumesc pentru atentie si va invit sa accesati blog-ul meu pentru mai multe informatii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *