Probleme cu apa de la un hidrofor

Bine v-am gasit dragi prieteni. In ultima perioada nu prea am mai avut timp sa scriu articole pentru ca mi s-a intamplat un lucru destul de dureros, din punct de vedere al muncii fizice. In timp ce eram prin curte si faceam treaba, m-am gandit ca este momentul sa beau niste apa de la robinet. In acel moment mi-am dat seama ca nu era pic de apa. M-am dus repede sa verific hidroforul, dar el mergea intr-una si chiar era foarte incins. Am scos imediat din priza si m-am gandit putin ce ar trebui sa fac. Eu folosesc hidroforul pentru ca nu sunt din oras, stau in localitate, si aici inca nu s-a introdus apa de la primarie, sau retea cum se numeste ea defapt.

Am hotarat sa chem un prieten care se pricepe, iar impreuna cu el am incercat sa dezlegam situatia. L-am amorsat bine, insa ceva nu era in regula, presiunea scadea cat ai zice peste. In acest moment ne-am dat seama ca presiunea era mult prea mare, pentru ca aveam eu, si din acea cauza robinetul a fost distrus.

Nu am stat mult pe ganduri si am intrat pe internet sa caut ce ar trebui sa fac in acel moment. Cu ajutorul unui forum am gasit link-ul http://www.scregent.ro/produse/robinete-industriale/robinete-de-siguranta/ care se referea strict la ce anume am de cumparat. Nu mi-a trebuit mult timp si am comandat un produs in asteptarea ca o sa il primesc rapid. Nu a durat mult si am primit produsul imediat. Costul pentru acesta nu a fost foarte mare, si pot spune ca m-am bucurat pentru asta.

Am montat produsul si de atunci merge foarte bine, nu mai am probleme cu hidroforul si am apa proaspata mereu. Vreau sa multumesc site-ului http://www.scregent.ro pentru ca m-a ajutat imediat cand le-am explicat problema care am patit-o si m-am indrumat ce produs trebuie sa iau pentru a repara problema.

Ar fi bine sa existe mult mai multe firme care sa faca asta, sa iti ofere tot sprijinul necesar pentru a-ti repara problemele, in orice moment, fie ca trebuie doar sa vanda un produs sau sa iti ofere un sfat. Va multumesc !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *