balonul de aur

Predictii pentru Balonul de Aur 2016

Sezonul 2014-2015 a luat sfarsit cu finala Legii Campionilor. Festivitatile din timpul verii legate de Copa America si de calificarile la Cupa Euro 2016 au luat si ele sfarsit. Acum a venit timpul sa ne axam foarte mult pe pretendentii la Balonul de Aur care au ajuns atat de departe incat s-a realizat un top al celor care au inscris multe goluri si au fost foarte buni in acest an, in lumea fotbalului. Uitati cam care ar fi cei trei mai ai fotbalului european care se cred ca ar merita premiul cel mare din anul 2016.

Lionel Messi

Decat daca nu sufera de o leziune catastrofica sau daca este posibil ca Ronaldo sa aiba un final de an 2015 mai bun, Messi are trofeul de aur ca si asigurat si ar ajunge sa isi depaseasca propriul record, ajungand la cel de-al cincilea balon de Aur castigat in toata cariera sa de sportiv.

Messi a reusit sa dea 35 de goluri in 34 de meciuri oficiale. Acest jucator grozav al Barcelonei a reusit sa ia deja doua trofee in anul ce a trecut inclusiv Copa del Rey si titlul din Liga Spaniola de Fotbal. Castigand si Liga Campionilor, acesta a reusit sa castige cea de-a doua tripla a carierei sale. Ultima data cand a reusit sa faca o asemenea performanta, a luat si Balonul de Aur, de asemenea.

Cristiano Ronaldo

Nici portughezul nu este de ignorat pentru lupta pentru Balonul de Aur din 2016. Jucatorul de la Real Madrid a reusit sa inscrie 29 goluri in cele 30 de meciuri in anul care a trecut. Se merita un asemenea punctaj pentru un om care a reusit sa dobandeasca atat de multi admiratori si fanatici chiar.

Oricum, Ronaldo ar fi trebuit sa aiba parte de un final monstruos pe terenul de fotbal pentru a reusi sa ajunga la performanta lui Messi de anul trecut.

Neymar

Brazilianul a avut un an foarte bun, inscriind goluri in cele mai bune momente pentru Barcelona, inclusiv si golul castigator al Copa del Rey de asta vara. A finalizat sezonul cu 39 de goluri in toate competitiile in care a jucat. Si asta este impresionant si din aceasta cauza asteptam cu sufletul la gura sa vedem cine va primi prestigiosul Balon de Aur 2016.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.