Poti sa publici carti Kindle folosind un alias?

Amazon Kindle iti ofera posibilitatea sa publici cartile tale si sa incluzi informatii despre contribuitori cum ar fi numele autorului(autorilor), ale editorilor si ilustratorilor. Alias-ul sub care publici o carte nu trebuie sa fie acelasi cu numele asociat contului de Amazon si poti publica e-book-uri folosind un numar nelimitat de alias-uri. Fiecare vanzare iti va aduce profit, indiferent de alias-ul sub care ai publicat o anumita carte. Mai mult decat atat, Kindle iti permite sa schimbi numele unei carti publicate de tine, oricand.

Instructiuni

1. Viziteaza site-ul Amazon Kindle Direct Publishing si da click pe Sign In. Daca inca nu ai un cont Amazon, mai intai trebuie sa dai click pe Sign Up pentru a crea bineinteles, un nou cont.

2. Da click pe Add New Title pentru a incepe sa introduci detaliile cartii. Bifeaza optiunea „Enroll This Book in KDP Select” pentru ca ce publici sa fie disponibil in Kindle’s Owner Lending Library si pentru a castiga bani din sistem.

3. Introdu numele cartii tale in campul Book Name si introdu seriile, volumele si informatiile editiei in campurile respoctive. In campul publisher, introdu numele publisher-ului care poate fi orice nume doresti, inclusiv un alias.

4. Da click pe Add Contributors pentru a adauga informatii legate de autor, editor si alte informatii legate de cei care au contribuit la realizarea cartii.  Da click pe meniul Title pentru a alege titlul unui contribuitor cum ar fi Autor si introdu orice nume in camurile First Name si Last Name. Da click pe Add Another pentru a repeta acest pas si in final, da click pe Save pentru a te intoarce la panoul principal.

5. Da click pe „This is not a Public Domain Work and i Hold the Necessary Publishing Rights” pentru a-ti proteja munca.

6. Da click pe Browse for Image pentru a incarca un cover pentru cartea ta.

Click pe Browse in sectiunea Upload Your Book File. Localizeaza cartea pe PC si da click pe Upload. Gata!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *